Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Reglementari internationale privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si state initiat in temeiul tratatelor - Radu Bogdan Bobei

Reglementari internationale privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si state initiat in temeiul tratatelor - Radu Bogdan Bobei
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 8 Apr. 2020
ISBN: 9786063905711
Anul publicării: 2020
Pagini: 40
Format: 13 x 20 cm
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Organizatia Natiunilor Unite proclama ideea transparentei solutionarii prin arbitraj de drept international a litigiilor dintre investitori si State. Mi-am luat libertatea de a proceda la efectuarea unei traduceri a Conventiei Natiunilor Unite privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si State intemeiat pe tratate (Conventia din Mauritius) si a Regulilor UNCITRAL privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si State initiat in temeiul tratatelor.
 
Este recomandabila lecturarea acestei traduceri in tandem cu Regulile UNCITRAL de arbitraj, cel putin pentru motivul intelegerii stilului general de redactare a instrumentelor de drept international.
 
Finalizand demersul meu, imi exprim speranta ca aceasta traducere neoficiala sa suscite interesul comunitatii academice.
 
 
Radu Bogdan Bobei, conferentiar,
Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.