Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
Sacalii - Paul Sarbu
83,60 lei
88,00 lei (-5%)

Sacalii - Paul Sarbu

Sacalii - Paul Sarbu
-5%
Preț: 83,60 lei
88,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 16 Apr. 2021
Autor:
ISBN: 9786060232056
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 576
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Paul Sarbu este un prozator cu vigoare de narator realist care, in clocotul vietii descrise, isi aminteste adesea ca este poet, un poet al Deltei Dunarii, spatiu generos pentru avanturi lirice. Dar, pe cand mixeaza proza de observatie, cu personaje puternice, cu lirismul, autorul isi da seama ca este doar reflectorul acelei lumi si incepe sa cugete la scris ca arta si contra-facere a realitatii. Pe aceste trei planuri: roman, poem si metaroman se desfasoara o epopee a unui neam deopotriva ales si damnat. In Delta, cand un om, chiar personaj fiind, are o rana de cutit ori o boala – remediile sunt simple, cum ne arata Paul Sarbu: „ori trece ca la caine, ori trece cu zeama de clopot!”. Dar cand pe un autor il doare propria sa viziune in timp ce o descrie, lucrurile devin complexe si se rezolva tot prin scris asupra scrisului insusi. Autor original si temeinic, Paul Sarbu isi stapaneste mirificul teritoriu real si taramul straniu al imaginatiei.
Horia Garbea (2020)
Paul Sarbu – poet si prozator autentic, stapanit de demonul scrisului pana la pierderea instinctului de conservare…
Mircea Santimbreanu (1998)

Ma simt legat de Paul Sarbu prin cuvinte, ape albastre, departari bizantine, adica inchipuiri nepereche si leganarea in legenda. Inca o carte prin care curge Dunarea spre nemurire!
Fanus Neagu (1998)

Intalnirea lui Paul Sarbu cu mirificul si tainicul spatiu, abordat de cei mai multi din perspectiva „exclusiv turistica”, a fost una providentiala.
Ion Rosioru (2018)

Prin proza aplicata, densa, eflorescenta a dlui Paul Sarbu, Delta Dunarii si-a descoperit prozatorul reprezentativ, tot asa cum in forme diferite si exprimari personalizate mari scriitori ai lumii si-au ales si reflectat in scrieri un anume univers. Romanul acesta, alaturi de celelalte scrieri, ii confera autorului o dimensiune europeana incontestabila.
Aureliu Goci (2020)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.