Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

SCHWARTZ. Principiile chirurgiei - F. Charles Brunicardi

SCHWARTZ. Principiile chirurgiei - F. Charles Brunicardi
-15%
Preț: 679,15 lei
799,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 24 Feb. 2020
ISBN: 9786065873056
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 10
Pagini: 2096

DESCRIERE

Livrarea se va face începând cu 15 Octombrie 2019.
 
Cel mai important text de chirurgie din lume – actualizat, incluzand asistenta chirurgicala moderna bazata pe dovezi si ghidarea in leadership pentru medicii rezidenti si chirurgii practicieni.
A X-a editie a tratatului Schwartz – Principiile chirurgiei mentine abordarea fara egal a fundamentelor chirurgiei, aducand in atentie tehnologiile noi. Am intrat in noua era a chirurgiei, in care chirurgia minim invaziva, chirurgia robotica si utilizarea computerelor si a informatiei genomice au ameliorat rezultatele si calitatea vietii pacientilor. Tinand cont de aceste progrese, toate capitolele au fost actualizate, cu accent pe asistenta chirurgicala moderna, bazata pe dovezi. Un capitol nou, foarte interesant - „Principiile fundamentale ale instruirii in domeniul leadershipului pentru specialitatea chirurgie” - extinde domeniul cartii dincolo de sala de operatie, pentru a determina dezvoltarea actuala a chirurgilor. De asemenea, aceasta editie este imbogatita cu o serie de autori internationali si un capitol nou, privind Chirurgia mondiala. Mai mult ca niciodata, Schwartz – Principiile chirurgiei are anvergura internationala – un compendiu de cunostinte si tehnici ale celor mai buni chirurgi din lume.
 
Mai relevant din punct de vedere clinic decat pana acum, cu accent pe discutiile de inalta tinuta despre diagnosticul si tratamentul afectiunilor chirurgicale, ordonate in functie de sistemele de organe si specialitatile chirurgicale.
Continutul este sustinut de puncte-cheie dispuse in casete, figuri anatomice detaliate, algoritmi de diagnostic si management, precum si referinte-cheie.
Design aspectuos, complet color.
8 materiale video de inalta calitate
Repararea laparoscopica a herniei inghinale
Transplantul renal
Colecistectomia laparoscopica
Tiroidectomia
Colectomia dreapta
Colectomia sigmoidiana
Repararea laparoscopica a herniei incizionale
Separarea posterioara deschisa a componentelor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.