Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Secretele amorului transfigurator extatic în tantra yoga - vol. 3 - Nik Douglas, Penny Slinger

Secretele amorului transfigurator extatic în tantra yoga - vol. 3 - Nik Douglas, Penny Slinger
PRP: 12,60 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 10,08 lei
Diferență: 2,52 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789739785808
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Secretele amorului transfigurator extatic în tantra yoga - vol. 3 - Nik Douglas, Penny Slinger 
 
  Această lucrare reprezintă cea mai importantă documentaţie care a fost oferită vreodată cititorilor despre misterele sexualităţii revelate în tradiţia spirituală orientală. În ea sunt prezentate diferite aspecte care arată calea secretă a amorului transfigurator şi pe cea a continenţei sexuale, cunoscută deja multora. 
   Cu ajutorul a mai multe sute de ilustraţii sunt descrise aici tainele extazului amoros şi totodată sunt trecute în revistă tehnicile revelate în cei aproape două mii de ani, care au fost concepute pentru a favoriza trezirea şi dinamizarea amoroasă, transmutarea potenţialului sexual în energii subtile elevate, continenţa sexuală 
şi atingerea extazului amoros ultim. Atât în India, cât şi în Nepal, China şi Japonia, fuziunile amoroase realizate cu continenţa sexuală erau considerate ca fiind o cale regală către descoperirea lui Dumnezeu, atât în propria noastră fiinţă, cât şi în fiinţa umană pe care o iubim. Amorul fizic, profund transfigurator şi nesfârşit, practicat cu artă, în anumite condiţii descrise aici, ne poate conduce la o experienţă extraordinară: EXTAZUL DIVIN.
   Această carte ne pune de asemenea la dispoziţie, într-un mod dar şi practic, esenţialul din anumite tratate ale înţelepciunii secrete referitoare la sexualitate şi ne revelează misterele amorului care ne poate conduce la extaz.
   Diferitele procedee erotice, care sunt descrise aici, au toate un element comun: dezvăluirea valorii sexualităţii creatoare realizate prin continenţă, care nu-i vlăguieşte pe cei doi iubiţi, ci din contră îi umple de o uriaşă energie benefică şi li face să atingă stări oceanice de fericire.
   Secretele extazului care ne sunt revelate în această carte ne permit să descoperim unele învăţături fundamentale referitoare la iubire şi sexualitate, pe care orientalii şi le transmit de douăzeci de secole. Totodată ele ne arată cum pot relaţiile sexuale profund transfiguratoare să ne deschidă calea care duce către eliberarea spirituală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.