2022 Anul meu
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Set 6 carti 123... Start spre ABC-ul micului scolar

Set 6 carti 123... Start spre ABC-ul micului scolar
-20%
Preț: 63,20 lei
PRP: 79,00 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 20 Ian. 2022
ISBN: 3558
Anul publicării: 2021
Pagini: 430

DESCRIERE

NOUL SET  123… start spre ABC-ul micului școlar  cuprinde 6 caiete PARTEA I; PARTEA a II-a; PARTEA a III-a; PARTEA a IV-a; Caiet de exerciții și jocuri grafice, litere, cifre; Caiet de aplicații AVAP. 

            În cuprinsul lor dezvoltă conținuturile prevăzute de programa școlară, (CLR, MEM, DP, MM, AVAP), structurate pe unități tematice.

Tematica unităților de învățare este aceeașipentru disciplinele (CLR, MEM, DP, MM, AVAP), ceea ce faciliteazăabordarea integratăla nivel tematic.

Sunt instrumente de lucru pentru elev cu sprijinul cadrului didactic.

 În caietele 123… start spre ABC-ul micului școlarPARTEA I; PARTEA a II-a; PARTEA a III-a; PARTEA a IV-a fiecare unitate/ temă abordată este deschisă printr-o poveste/poezie din literatura contemporană și universală al cărei conținut  este accesibil elevilor, pe care aceștia o ascultă/audiază. Conținutul textelor literare abordează tematici apropiate contextelor și experiențelor de viață ale elevilor O unitate se poate aborda pe parcursul unei săptămâni.

Setul de întrebări care conduce la înțelegerea atitudinilor și caracteristicilor  comportamentale ale personajelor asigură caracterul interactiv al învățării.  Se continuă cu tipuri de activități integrate (CLR; MEM; DP; AVAP și MM) prin care însusirea conținuturilor se realizează într-un mediu de învățare optim, stimulativ, motivant, atractiv și relaxant.

Caietul de exerciții și jocuri grafice, litere, cifre completează învățarea prin exerciții, jocuri de trasare, de scriere a elementelor grafice conduc la scrierea literelor, cuvintelor, cifrelor etc.;

Caietul de aplicații AVAP vizează domeniile din programa Arte vizuale și abilități practice într-o manieră interdisciplinară.

            Toate auxiliarele cuprind activități de învățare cu suport ilustrativ (imagini, desene) clar, atractiv, colorat.

Ilustrațiile prezintă secvențe relevante, suggstive pentru conținutul propus asigurând  Sarcinile de tip joc, sporesc atractivitatea auxiliarelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.