Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Sfanta Scriptura - Claudiu Nedelciu

Sfanta Scriptura - Claudiu Nedelciu
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 1 Apr. 2020
ISBN: 9786065783119
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 167
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Sfanta Scriptura. Cuvantul lui Dumnezeu in limbaj uman
Biblia s-a format de-a lungul unei istorii. Este memoria scrisa a transformarilor si cresterii morale si religioase a vechiului si noului Israel, Biserica. In ea s-au crisializat expresiile cele mai reprezentative ale identitatii poporului lui Dumnezeu, chemat sa fie instrument universal de mantuire.
Sranta Carte, Biblia, nu a cazut din cer, ci e, in acelasi timp, in toata deasitatea semnificatiei, limbaj uman, cuvant al oamenilor si cuvant al lui Dumnezeu, mesaj divin de iubire de ridicare a omului la adevarata sa  demnitate: de persouna preaiubita, creata dupa chipul si asemanarea Creatorului dumnezeiesc, Proniatorul Universului.
Sfanta Scriptura nu e o singura carte, ci este o mica biblioteca de volume. Un cititor care o ia la mana se intalneste cu o culegere vasta de carti, asa de diferite unele de altele, fie prin forma, fie prin continut, fie datorita diversilor autori biblici. Va intalni povestiri in proza, culegeri de legi, proverbe si maxime morale, culegeri de serisori, poezie lirica si drumatica, un de literatura care se poate defini ca „profetica”, o literatura liturgica in mod expres destinata cultului.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.