Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Sfantul Ioan Maximovici, Viata si minunile - Serafim Rose, Gherman Podmosenski

Sfantul Ioan Maximovici, Viata si minunile - Serafim Rose, Gherman Podmosenski
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Miercuri, 6 Dec. 2023
ISBN: 9789731366326
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 408
Categoria: Religie

DESCRIERE

Sfantul Ioan Maximovici, Viata si minunile - Serafim Rose, Gherman Podmosenski 
 
Sfantul Ioan Maximovici de Shanghai si San Francisco (1896-1966) a fost in acelasi timp teolog inspirat de Dum­ne­zeu si ne­bun pentru Hristos, inflacarat ierarh misionar si hra­ni­tor al sa­­racilor, ascet jertfelnic si parinte iu­bi­tor al or­fa­­nilor. Ase­me­nea lui Moise, si-a izbavit turma de asu­pri­re, adu­cand-o din Chi­na co­mu­nis­ta in lumea libera; ase­me­nea ce­lor dintai apostoli, i-a fost data de la Dum­ne­zeu puterea de a tamadui suflete ranite si trupuri suferinde. Om cu ruga­ciu­ne fier­binte si neince­tata, a fost un adevarat Sfant Batran in tra­ditia marilor stareti rusi. Stra­­pun­gand valul timpului si spatiu­lui, auzea in chip tai­nic gandurile oamenilor si le raspundea ina­inte de a fi ex­­pri­ma­te. Avand acum locas in Ceruri, el con­ti­nua sa li se arate celor care ii cer aju­torul si sa se roage pentru ei, dupa cum adeveresc minu­nile si tamaduirile care, in pre­zent, sunt consemnate in toata lumea. 
Lucrarea de fata cuprinde numeroase materiale despre viata Sfantului Ioan si mar­­­turii ale sfinteniei sale. Printr-o pri­vire ama­nun­tita in viata unui singur om, aceas­ta car­­te le ara­ta calea spre o viata de sfintenie in vremurile noas­tre celor care o cauta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.