Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Societatea cu raspundere limitata cu unic asociat - Eugenia-Gabriela Leuciuc

Societatea cu raspundere limitata cu unic asociat - Eugenia-Gabriela Leuciuc
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 8 Apr. 2020
ISBN: 9786063905636
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea de fata este rezultatul unei activitati constante in domeniul dreptului societar, ce supune atentiei o tema de o reala utilitate, anume societatea cu raspundere limitata cu unic asociat, ce a constituit inca de la inceput cea mai controversata forma societara, care contravine principiilor ce guverneaza institutia persoanelor juridice, in general, si a societatilor, in special.
 
Avand in vedere importanta practica pe care acest tip de societate o prezinta, fiind modul de organizare a activitatii economice preferat de intreprinzatori, societatea cu raspundere limitata cu unic asociat a cunoscut in decursul timpului transformari care i-au imbogatit si reconfigurat regimul juridic. In cadrul lucrarii, am analizat in detaliu toate aceste prefaceri legislative si in corelatie cu modificarile intervenite in legislatia europeana.
 
Bazata pe o bogata bibliografie de specialitate atat romana, cat si straina, lucrarea isi propune sa ofere unui larg cerc de cititori un util instrument de lucru.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.