Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Statistica pentru psihologi - Dumitru Gheorghiu

Statistica pentru psihologi - Dumitru Gheorghiu
-15%
Preț: 38,25 lei
45,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 14 Apr. 2021
ISBN: 9789737070128
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 352
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea de fata constituie o introducere concisa si clara in statistica aplicata in psihologie. Tehnicile statistice prezentate sunt vazute ca instrumente folosite pentru a raspunde unor probleme de cercetare specifice, in principal, psihologiei. Cu alte cuvinte, aceasta carte nu se adreseaza statisticianului profesionist, ci psihologului si, mai larg, oricarui cercetator in stiintele omului, precum si altor persoane ale caror profesii sunt legate intr-un fel sau altul de aceste stiinte.


Prof. univ. dr. Dumitru Gheorghiu este absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti; Doctor in Filosofie, specialitatea Logica. Studii post-doctorale la Institutul de Logica, Filosofie si Teoria Cunoasterii Stiintifice al Universitatii din München. Membru al urmatoarelor asociatii stiintifice: Comitetul Roman de Istoria si Filosofia Stiintei al Academiei Romane, European Foundation for Logic, Language and Information — Amsterdam, Universität Van Amsterdam, Interest Group on Propositional and Predicate Logics — University of London. Prorector al Universitatii Titu Maiorescu. Titular al cursurilor de Filosofia Mintii, Logica Matematica si Teoria Calculabilitatii, Statistica Aplicata in Psihologie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.