Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tehnologii Java orientate spre aplicatii cross-platform - Cosmin Striletchi, Mircea-F. Vaida, Ligia-D. Chiorean, Stefan Dragos, Adriana Stan

Tehnologii Java orientate spre aplicatii cross-platform - Cosmin Striletchi, Mircea-F. Vaida, Ligia-D. Chiorean, Stefan Dragos, Adriana Stan
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 8 Apr. 2020
ISBN: 9786061716104
Anul publicării: 2020
Pagini: 274
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

          Lucrarea de fata se doreste a fi un instrument dedicat initierii si aprofundarii cunostintelor de programare specifice limbajului Java. Ea are la baza materialele precedente, actualizate si imbunatatite cu noile evolutii ale limbajului (pana la Java SE 11). Sunt imbinate experienta didactica precum si cea obtinuta in cadrul activitatii de cercetare cu realizari practice.
     Sunt tratate aspectele teoretice esentiale ale limbajului Java si se urmareste corelarea lor cu o serie de exemple de cod ilustrative.
     Sunt discutate si o serie de tehnologii specifice dezvoltarii aplicatiilor software in domeniul comunicatiilor.
     Sunt prezentate notiunile de baza referitoare la implementarea aplicatiilor in mediul Android. (…)
     Lucrarea se adreseaza tuturor celor care doresc sa utilizeze limbajul Java in realizarea unor aplicatii practice si constituie un punct de pornire pentru dezvoltarea produselor software avansate.
     Cititorii vizati cu precadere sunt studentii si specialistii care doresc sa se familiarizeze cu un limbaj de programare robust, versatil si care ofera suport pentru dezvoltarea unei largi game de aplicatii, incepand cu produse software de-sine-statatoare, continuand cu aplicatii distribuite si ajungand chiar in zona programelor dedicate dispozitivelor mobile.
     Acest material constituie un bun punct de pornire pentru programatorii care doresc sa dezvolte aplicatii Android, acest limbaj bazandu-se pe sintaxa, clasele de baza si tehnologiile Java.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.