Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Teoria si metodologia instruirii. Teoria si metodologia evaluarii. Repere si instrumente didactice pentru formarea profesorilor - Musata-Dacia Bocos, Dana Jucan

Teoria si metodologia instruirii. Teoria si metodologia evaluarii. Repere si instrumente didactice pentru formarea profesorilor - Musata-Dacia Bocos, Dana Jucan
-12%
Preț: 26,40 lei
30,00 lei (-12%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 14 Aug. 2020
ISBN: 9789734730322
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 4
Pagini: 216
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

 
Lucrarea de fata se adreseaza tuturor celor care urmeaza programe didactice de formare initiala si continua, propunand suporturi practic-actionale, metodologice si, deopotriva, elemente de fundamentare teoretica pentru demersurile de (auto)instruire la disciplinele pedagogice sau pentru demersurile didactice intreprinse de practicieni. Din dorinta de a se asigura caracterul operational al acestei lucrari, in prezentarea didactica a temelor pedagogice selectate s‑a optat pentru o structura algoritmica alcatuita din:
  • obiectivele/competentele vizate prin studiul temei
  • termenii si sintagmele-cheie
  • suportul teoretic
  • organizatorii cognitivi/schemele prin care sunt esentializate si explicitate continuturile
  • sarcini de reflectie si exercitii aplicative
  • sugestii pentru luarea notitelor
  • recomandari bibliografice pentru studiul individual.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.