Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Teste rezolvate de limba engleza pentru admiterea la clasa a 9-a cu program bilingv, proba scrisa si orala - Daniela Ionescu

thumb
Preț: 68,25 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Marți, 16 Apr. 2024
ISBN: 9786064711847
Anul publicării: 2023
Pagini: 200

DESCRIERE

O culegere realizata de profesori experimentati, concentrati pe rezolvarea problemelor ridicate de elevii aflati in fata examenului. Utilizarea acestei culegeri confera pregatirii urmatoarele avantaje:

  • siguranta unui antrenament conform cerintelor corespunzatoare nivelului A2;
  • cunoasterea si intelegerea corecta a modului de rezolvare a testelor;
  • reusita la examen prin exercitiul repetat;
  • utilizarea eficienta a timpului de lucru.

Lucrarea contine 30 de teste REZOLVATE integral la limba engleza si anume:

  • teste pentru proba scrisa; fiecare test contine cate 5 exercitii de gramatica
  • teste (bilete) pentru proba orala; fiecare bilet contine un text in limba engleza si 4 intrebari la care elevul este solicitat sa raspunda, sa argumenteze ce a inteles din secventa data.

Testele sunt construite conform precizarilor din Anexa nr. 4 la ordinul ME nr. 5150/30. 08. 2021. Astfel, subiectele pentru proba scrisa cuprind itemi obiectivi pentru verificarea competentelor de intelegere de texte si a functiilor comunicative/actelor de limbaj corespunzatoare nivelului A2, cum ar fi intrebari cu raspuns scurt, exercitii de realizare a unor corespondente, text lacunar.
Subiectele pentru proba orala cuprind itemi pentru verificarea competentelor de discurs oral si de participare la conversatie de nivel A2.

Volumul de munca solicitat este moderat, insa obisnuieste elevul sa gandeasca direct in engleza si sa formuleze raspunsuri corecte, care utilizeaza topica specifica limbii. Acest antrenament il ajuta sa invete sa se incadreze in timp si sa ofere rezultate corecte - esential pentru reusita cu brio la examen!

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Bun

Deși are un preț mai ridicat că cartea mi s a părut foarte mult folositoare și aș recomanda o oricărei persoane interesate de materie.
Created in 0.5472 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.