Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

This Side of Paradise & the Beautiful and Damned - F. Scott Fitzgerald

This Side of Paradise & the Beautiful and Damned - F. Scott Fitzgerald
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 9 Apr. 2020
ISBN: 9781840226621
Anul publicării: 2010
Pagini: 608
Categoria: Literatura
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

This Side of Paradise tells the story of Amory Blaine, the only child of wealthy parents, whose journey from adolescence to adulthood follows him from prep school through to Princeton University, where his literary talents flourish, in contrast to his academic failure. A sequence of love affairs with beautiful young women are fatally damaged by the collapse of his family's fortune, and the novel ends with him poised to face the challenge of making his own way in the world. Composed in an unconventional narrative mode, the novel is a rich fusion of satiric and romance idioms, and found a captivated audience on its publication in 1920.
 

Cealalta fata a paradisului este povestea lui Amory Blaine, unicul copil al unor partinti bogati, pe care il urmarim din adolescenta pana la maturitate la Universitatea Princeton, unde talentul sau literar creste invers proportional cu rezultatele sale scolare.

Cei frumosi si blestemati este versiunea intunecata a puterii corozive a bogatiei si a privilegiilor sale. Anthony Patch este mostenitorul unei averi imense insa casatoria sa cu frumoasa si indolenta Gloria este umbrita de decaderea sa in alcoolism.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.