Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Totul despre relatiile publice - Doug Newsom, Judy VanSlyke Turk, Dean Kruckeberg

Totul despre relatiile publice - Doug Newsom, Judy VanSlyke Turk, Dean Kruckeberg
-5%
Preț: 45,71 lei
48,12 lei (-5,01%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 26 Feb. 2020
ISBN: 9789734616848
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 2
Pagini: 544
Format: 160x235 mm.
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Adaptarea permanenta la noile tehnologii si mijloace de comunicare reprezinta o provocare majora pentru specialistii in relatii publice. Actualizata in conformitate cu cele mai recente tendinte ale comunicarii, a doua editie a lucrarii integreaza regulile fundamentale ale practicii cu sistemele de comunicatie din ce in ce mai performante. Tehnicile si strategiile utilizate cu succes sint ilustrate prin studii de caz in fiecare capitol si analizate printr-o permanenta raportare la realitatile lumii globalizate. Lucrare de referinta in literatura de specialitate ce reuneste elementele necesare desfasurarii unei activitati profesioniste, Totul despre relatiile publice se adreseaza practicienilor si studentilor de la facultatile de comunicare si relatii publice.
 
Traducere coordonata de Cristina Coman
 
Editia a II-a revazuta si adaugita
 
Originea si evolutia relatiilor publice - Tendinte in relatiile publice - Cercetarea. Planificare, procese si tehnici - Publicurile si opinia publica - Argumente teoretice in sprijinul relatiilor publice - Relatiile publice si legislatia - Etica si responsabilitatile in relatiile publice - Relatiile publice si legislatia - Managementul strategic in practica relatiilor publice - Canale de comunicare si media - Tactici si tehnici - Campaniile de relatii publice - Crize.
 

Doug Newsom, profesor de jurnalism la Texas Christian University, a fost membra a Commission on Public Relations Education si presedinta a College of Fellows din cadrul Public Relations Society of America (PRSA). A fost de asemenea consultant national pe probleme de educatie al PRSA. A prezidat comitetul disciplinar Fulbright si a fost una dintre primele femei alese in consiliul de conducere al unei institutii publice din Statele Unite. Dintre volumele publicate amintim: Media Writing: Preparing Information for the Mass Media (1988), Bridging the Gaps in Global Communication (2006), This is PR: The Realities of Public Relations (2009). De aceeasi autoare, la Editura Polirom a mai aparut Totul despre relatiile publice (in colab.; ed. I, 2003, ed. a II‑a, 2010).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.