Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tratat de pediatrie - Florea Iordachescu

Tratat de pediatrie - Florea Iordachescu
-15%
Preț: 551,65 lei
649,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 25 Sep. 2020
ISBN: 9786065875500
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 1888
Categoria: Pediatrie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

O lucrare de ȋnalta tinuta stiintifica dedicata sanatatii copilului
Un colectiv de autori romani cu o pregatire profesionala si cu o reputatie academica remarcabile s-au reunit sub emblema Editurii ALL pentru a crea cel mai nou tratat de pediatrie din Romania.
Acest volum mai mult decat necesar, realizat de medici de o valoare incontestabila, in contextul posibilitatilor actuale de informare stiintifica, isi merita pe deplin statutul de tratat. La elaborarea sa au participat specialisti ȋn domeniu din generatiile mai vechi, ȋnca active si deosebit de implicate. Lor li s-au alaturat colegi din generatiile mai tinere, aflati la deplina maturitate profesionala si stiintifica. Aproape toate centrele universitare medicale din tara, plus o serie din diaspora, au reprezentanti printre autorii tratatului.
 
Rezultatul: un nou tratat de pediatrie amplu si modern, aproape 2000 de pagini utile tuturor celor interesati de ingrijirea sanatatii si de ocrotirea copilului.
Volumul cuprinde 26 de sectiuni, printre care:
- anamneza si examen clinic in pediatrie
- nutritie/alimentatie
- genetica medicala
- medicina fetala
- neonatologie
- imunizari
- patologie respiratorie si TBC
- boli cardiovasculare
- boli ale tractului gastrointestinal
- boli hepatice si ale cailor biliare
- boli de metabolism si endocrine
- elemente de patologie ortopedica
- reumatologie
- boli ORL
- psihiatrie pediatrica si multe altele.
 
Public-tinta: 
Lucrarea se axeaza pe tematica de pregatire a medicilor specialisti si primari din specialitatea de pediatrie. De asemenea, le este extrem de utila si studentilor sau medicilor rezidenti. Cartea se adreseaza, de fapt, tuturor celor care resimt nevoia de informare corecta, completa, filtrata prin experienta clinica de exceptie a autorilor.
 
Coordonatori:
- Florea Iordachescu, medic primar pediatrie, doctor in medicina, profesor UMF „Carol Davila”, consultant pediatrie clinicile MedLife si Medicover, Bucuresti.
- Adrian Ioan Georgescu, medic primar pediatrie, doctor in medicina, profesor UMF „Carol Davila”, Bucuresti.
- Ingrith-Crenguta Miron, medic primar pediatrie, medic primar oncologie si hematologie pediatrica, doctor in medicina, profesor universitar UMF „Grigore T. Popa”, Clinica Oncologie Medicala, SCUC „Sf. Maria”, Iasi.
- Otilia Marginean, medic primar pediatrie, specializare endocrinologie pediatrica, doctor in medicina, profesor UMF „Victor Babes”, sef Clinica Pediatrie I, SCUC „Louis Turcanu”, Timisoara.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.