Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tulburari psihiatrice in epilepsie - Gabriela Marian

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Aceasta carte se doreste a fi un semnal de apreciere a magnitudinii problemelor asociate existentei comorbiditatilor psihiatrice, precum si a impactului acestora asupra vietii persoanelor cu epilepsie.
Necesitatea unei aboradri exhaustive a fenomenului psihiatrice intalnite in epilepsie, entuziasmul autorului impletit cu o atenta documentare a literaturii stiintifice publicate, au tarnsat principalele directii de tratare a problematicii neuropsihiatrice, justificand coerenta si structura materialului de fata. Astfel, in prima parte sunt clasificate tulburarile psihopatologice care ampreteaza tabloul clinic ictal,  periictal si interectal, pentru ca ulterior, aspectelor majore psihiatrice (afective, anxioase, cognitive, de personalitate si comportamentale) sa li se dedice cate in intreg capitol, fiecre subliniind fascinante ale relatiei complexe dintre epilepsie si psihiatrie.
Speram ca aceasta carte va stimula interesul cititorilor pentru eliminarea barierelor de intelegere a dimensiunii clinico-terapeutice reale a proceselor psihiatrice intalnite in epilepsie, si va contribui la deschiderea intru cercetarea si necesitatea contributiei sistemice la recunoasterea si tratarea cu succes a perturbarilor psihiatrice din epilepsie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.