Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Viata mea in publicitate (Claude Hopkins)

Viata mea in publicitate (Claude Hopkins)
-10%
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 4 Mar. 2020
ISBN: 9786068414409
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm.
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

Ghidul „Viata mea in publicitate”contine cele mai valoroase informatii de care are nevoie oricine detine o afacere si intentionează să aibă o ascensiune spectaculoasă, informatii care vin direct din practică si situatii concrete despre esecuri si succese in publicitate. Lucrarea de fată este autobiografia lui Claude C. Hopkins, primul si, probabil, singurul om din vânzări care a reusit să aducă publicitatea la nivel de stiintă prin propriile experiente si o ambitie rar intâlnită. Cu generozitate si răbdare didactică, Hopkins ne impărtăseste tehnicile cu care el a reusit in afaceri si ne descrie cum se aplică fiecare strategie in parte. Nu este de mirare că orice om care foloseste metodele propuse de Claude C. Hopkins va avea o crestere impresionantă a profitului. 

Cele mai multe afaceri au dat gres din cauză că s-au intins prea mult. Au speculat fără chibzuintă pe o sansă neclară. Asta ca să le fie invătătură de minte celor care se avântă pe cărări neumblate, de teamă ca nu cumva cineva din concurentă să meargă mai departe ori să ajungă mai sus.

Există exceptii in afaceri, nu insă si in publicitate. Toate dezastrele din publicitate sunt cauzate de nechibzuintă, inutilă si nejustificată. În acest domeniu, cu totii incercăm lucruri care nu pot fi făcute. Ne confruntăm cu natura umană, cu dorinte, prejudecăti si manierisme la inăltimea cărora nu ne putem ridica. Oricât de multă experientă am avea, ea nu ne poate călăuzi corect nici măcar in majoritatea cazurilor. Tocmai de aceea imprudenta este o greseală capitală in publicitate. Cine este cu adevărat in măsură să ne invete ce trebuie si ce nu trebuie să facem pentru a creste profitul in afacerea noastră? Numai cineva care a reusit să obtină rezultate la care altii nici nu visează.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.