DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manuale scolare de limba engleza pentru clasa 12-a

  • 5 cărți
Limba engleza este cea mai importanta limba din punct de vedere al comunicarii, intrucat este cunoscuta, cel putin la un nivel de baza, de aproape o treime din populatia globului (1,9 miliarde de oameni). Este limba internationala de baza in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica, diplomatie si in internet. In plus, este limba materna pentru aproximativ 400 de milioane de oameni din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si in Noua Zeelanda, si este utilizata ca a doua limba in multe alte tari.

In zilele noastre , invatarea limbilor straine trebuie sa fie văzuta in stransa legatura cu fenomenul complex al mondializarii. Putem spune ca a cunoaste limbile moderne reprezinta garantia reusitei in lumea intreaga. Asadar, nu ar trebui sa spunem ca o limba este mai mult sau mai putin importanta decat altele, ci din contra, am putea spune vizavi de o limba, ca aceasta este mai mult sau mai putin cunoscuta sau folosita decat altele.

In cazul limbei engleze, elevii si studentii ar trebui sa o considere cea mai de baza materie. Pentru elevii de clasa a 12a, limba engleza deja este studiata inca de la gradinita si ar trebui sa cunoasca destul de multe detalii despre aceasta.

Dar, intotdeauna va fi ceva de invatat indiferent de ce materie este vorba, asa ca pentru elevii de clasa a 12a, manualul de limba engleza este necesar sa fie un manual dinamic, cu cat mai multe imagini, texte interesante si exercitii de tip listening, astfel incat interesul elevilor sa nu fie pierdut. De asemenea, este nevoie ca manualul sa respecte programa scoalara in vigoare.

Engleza pentru clasa a 12 a, este una dintre materiile care elevii vor sustine si un examen, asadar manualul va avea un rol esential. Manualul ales pentru elevii de clasa a 12a, trebuie sa fie unul avizat de catre Ministerul Educatiei si unul cat mai bine structurat. Fiind clasa a 12a, elevii vor dori ceva nou, interesant si dinamic astfel incat atentia si interesul acestora sa nu fie pierdut.

Prin umare, pentru alegerea unui manual de limba engleza clasa a 12 a, cele mai multe persoane vor alege o editura cunoscuta cel mai probabil Longman Pearson ELT, Didactica si Pedagogica sau Express Publishing, deoarece autorii acestor manuale au o experienta indelungata in redactarea de manuale.

Manualele editurilor Longman Pearson ELT si Express Publishing sunt cunoscute pentru exercitiile de tip listening, textele captivante si pentru culorile si structura manualelor. Sunt potrivite fie elevilor, fie adultilor care doresc sa invete limba engleza.

Pe librariadelfin.ro veti gasi cele mai achizitionate manuale de limba engleza clasa a 12a si nu numai, avizate de catre Ministerul Educatiei si la preturi avantajoase.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 12
Created in 0.100 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.