Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Franceza clasa 7 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 11 cărți

Manual franceza clasa 7

Limba franceza este la fel de importanta ca orice alta materie, mai ales ca este o limba straina. Limba franceza ar trebui sa fie tratata cu aceeasi seriozitate precum limba engleza, sa nu fie nici macar o mica diferenta intre ele. Invatarea unei limbi straine este inevitabila pentru perioada in care traim, deoarece oriunde ne-am plasa mai devreme sau mai tarziu, ne vom intalni cu problema unei limbi straine. Asadar, cea mai buna modalitate de a-ti pune la punct aceasta problema este sa fii cat mai consecvent si constant si sa folosesti manualul potrivit.

Indiferent daca este vorba de matematica, limbi straine sau istorie, manualul intotdeauna va fi suportul care te va ajuta in unele cazuri chiar mai mult decat profesorul. In cazul nostru manualul de limba franceza clasa a 7a, iti poate fixa anumite informatii pe care de-a lungul anului, sau orei nu ai reusit sa le intelegi in totalitate. Prin urmare, un manual de limbi straine clasa a 7, trebuie sa corespunda programei scolare si fie bine construit.

Programa scolara pentru limba franceza clasa 7 trebuie sa contina notiuni de: vocabular (caracterul, emotiile si sentimentele, familia, meseriile, partile corpului, activitatile scolare, activitatile cotidiene, starea vremii, mijloacele de transport), gramatica (substantivul, adjectivul (calificativ, demonstrativ), numeralul, verbele uzuale de grupele I, II, III, la indicativ prezent, viitor apropiat, imperativ) si comunicare orala si scrisa (dialoguri in situatii de comunicare uzuala).

Www.librariadelfin.ro, dispune de o varietate de manuale de limba franceza clasa a 7a la preturi avantajoase si ale caror redactori provin de la cele mai bine cotate edituri (Cavallioti, Aramis, Editura Sigma).

Pe langa faptul ca au preturi avantajoase si ca provin de la cele mai cunoscute edituri, informatiile fiecarui manual sunt foarte bine organizate, astfel incat trecerea de la un capitol la altul sa fie cat mai usoara atat pentru elevi cat si pentru profesori. De asemenea, manualele de pe librariadelfin.ro, sunt avizate de catre Ministerul Educatiei si respecta programa scoalara a anului respectiv.

Totodata, in manualele de limba Franceza clasa a 7a de pe librariadelfin.ro se regasesc o multime de exercitii care mai de care mai diversificate, care reusesc sa faca ora de franceza cat mai interesanta si activa.

Ca o ora sa fie cat mai dinamica, este nevoie de o participare cat mai mare din partea elevilor, iar ca aceasta participare sa fie intr-un numar cat mai mare, este nevoie de un manual care sa aiba cat mai multe exercitii diversificate fortand activitatea crescuta a elevilor. Iar prin activitatea crescuta a elevilor, fluxul de informatii va fi unul ridicat, si informatia va fi receptatata mult mai usor.

Pentru manuale scolare clasa a 7a si nu numai, librariadelfin.ro are pregatit pentru dumneavoastra exact ceea ce cautati.
Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.