Editurile lui Florar
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Auxiliare scolare clasa 1 pentru anul scolar 2023-2024

Auxiliare clasa 1

Auxiliarele scolare vin in completarea manualului si reprezinta suportul elevilor in completarea si fixararea notiunilor predate la clasa. In biblioteca Librariei Delfin regasiti auxiliare clasa 1 pentru toate materiile necesare scolarilor, realizate in conformitate cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei.

 

Aceste caiete speciale clasa 1 contin o serie de exercitii, probleme si jocuri interactive menite sa antreneze mintea elevilor si sa fixeze cunostintele intr-o maniera distractiva si atractiva pentru acestia. Auxliarele pot fi folosite ca suport pentru predare la clasa, dar si pentru studiu individual al elevilor.

 

 

De asemenea, in gama de auxiliare clasa 1 sunt disponibile cartonase, jocuri educative, memoratoare, planse, sinteze, ghiduri practice, pachete de premiere, materiale in limba materna, dictionare, atlase, materiale cu propuneri de aplicatii practice. Libraria Delfin ofera o gama larga de manuale auxiliare din care invatatorii si profesorii le pot alege pe cele potrivite pentru elevii lor.

 

 

Caiete speciale clasa 1 de la edituri consacrate

 

 

Libraria Delfin ofera o gama larga de manuale auxiliare redactate de cele mai cunoscute edituri, din care invatatorii si profesorii pot alege pe cele potrivite pentru elevii lor. Astfel, se pot achizitiona caiete auxiliare clasa 1 editura Didactica si Pedagogica, care au un continut bogat de informatii si sunt realizate de profesori cu exeperienta pedagogica vasta, astfel ca notiunile vor fi adaptate pentru nivelul de intelegere al unui elev de clasa 1, facand informatia usor de asimilat.

 

 

Pentru Comunicare in limba romana, va recomandam Caietul elevului, Comunicare in limba romana, clasa I-a, autor Victoria Padureanu, structurat in 4 unitati de invatare care cuprind exercitii de scirere, recunoastere, alegere, de completare, de ordonare, de despartire in silabe, etc. De asemenea, include jocuri si ilustratii atractive usurand procesul de invatare.

 

 

In lista de auxiliare elicart clasa 1, regasiti Caiet interdisciplinar, Fise de recapitulare si evaluare finala pentru clasa I, care curpinde variante teste pentru comuicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, dezvoltare personala, arte vizuale si abilitati practice, alcatuite pe grade diferite de dificultate. Fisele sunt realizate in conformitate cu noua programa scolara, nr. 3418/ 19. 03. 2013, aprobata de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, si reprezinta o metoda eficienta de evaluare a cunostintelor elevilor pe parcursul anului scolar.

 

 

In biblioteca libariei mai puteti gasi si auxiliare clasa 1 editura EDU, Paralela 45, Corint, Art, Booklet, CD Press, Editura Sigma, etc.

 

 

Caiet de lucru clasa 1 pentru fiecare materie

 

 

Libraria Delfin ofera auxiliare clasa 1 pentru urmatoarele materii: Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului, Dezvoltare personala, Arte vizuale si abilitati practice, Muzica si miscare, limbile straine engleza, franceza si germana, Religie si Abecedare.

 

 

De asemenea, in sectiunea Altele, se regasesc fise de lucru, planse de colorat si magnetice, caiete de vacanta, carti de activitati, jocuri si exercitii pentru toate materiile obligatorii, dar si pentru cele optionale, cum ar fi Educatie pentru sanatate clasele I – II, Invat totul despre circulatie.  Unele dintre aceste caiete clasa 1 contin si CD-ROM cu activitati suplimentare si pot fi folosite de catre profesori in predarea la clasa sau pentru studiul individual.

 

 

Pe site-ul librariadelfin.ro ai toate toate manualele si auxiliarele scolare de clasa 1 pentru toate materiile, realizate dupa programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

 

✅ Auxiliare clasa 1 pentru fiecare materie

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie toate auxiliarele de clasa 1 pentru a incepe cu bine prima zi de scoala. Pentru fiecare materie in parte sunt incluse manual si materiale didactice pentru a ajuta elevii sa asimileze rapid si eficient notiunile predate. Auxiliarele respecta programa scolara recomandata de Ministerul Educatie si sunt gandite si structurale pentru semestrul 1 si 2.

✅ Caiete speciale clasa 1 semetrul 1 si 2

Pentru o buna desfasurare a orelor, libraria Delfin ofera caiete de lucru pentru fiecare materie studiata in clasa 1. Pe langa notiunile si lectiile specifice clasei 1, caietele includ jocuri si activitati pentru dezvoltarea competentelor.

✅ In cat timp se pot livra auxiliarele pentru clasa 1?

Din momentul ce a fost realizata comanda, auxiliarele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0788 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.