HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Stiinta - carti universitare | Librariadelfin.ro

  • 268 cărți

Fondata in 1959 in cadrul Academiei de Stiinte a Moldovei in scopul valorificarii editoriale a rezultatelor cercetarilor stiintifice ale savantilor din Republica Moldova, Editura Stiinta a tiparit pe parcursul timpului mai mult de 8.700 de titluri de carte si reviste stiintifice cu un volum de cca 120.000 de coli editoriale, intr-un tiraj de peste 26 mil. de exemplare. Un semn distinctiv pentru Stiinta este faptul ca o buna parte din titlurile de referinta au vazut lumina tiparului in cadrul a peste 100 de colectii si serii tematice.

      Preocuparile din ultimul timp sunt axate pe lucrari fundamentale: colectiile enciclopedice (text si imagini originale) Lumea vegetala si lumea animala a Moldovei (in opt volume), Mediul geografic al Republicii Moldova si Resursele acvatice ale Republicii Moldova (preconizate in patru volume fiecare, cu cate doua deja tiparite); colectia Managementul ecologic (in patru volume); colectiile Academica, Personalitati notorii, Stiinta si inovare, in vizorul carora se afla atat mostenirea stiintifica, culturala si spirituala nationala, cat si cercetarile fundamentale si investigatiile aplicative competitive de azi; colectia de antologii selective Literatura din Basarabia in secolul XX (douasprezece volume, pe genuri literare, cu substantiale studii introductive); colectiile de actualitate socioeconomica Strategia schimbarii si Liantul social (cu traducerea unor carti elaborate recent in limbi de larga circulatie in lume); colectiile literare Mostenire, Antologia unui autor, Campul de lectura, Opera aperta, Biblioteca de nord si Pasarea maiastra; colectia (utila si foarte populara) DS – Dictionare scolare. In contextul ultimei colectii si a colectiei Dictionare „Stiinta”, lista titlurilor se completeaza permanent si se produce o extindere a ariei de preocupari lexicografice, precum si a altor lucrari diverse, substantiale din alte domenii, care sunt necesare cititorului de toate varstele.

Created in 0.1174 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.