Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Delta Cart Educational – auxilliare si caiete de activitati

  • 234 cărți

Editura Delta Cart Educational este cea mai renumita editura din Romania care publica si redacteaza auxilare scolare de ultima noutate. Auxiliarele scolare ale acestora sunt publicate in conformitate cu Curriculum-ul pentru educatie timpurie – 2019, anexa la ordinul ministerului Educatiei Nationale nr. 4.694/2.08.2019.

 

Cele mai populare auxiliare scolare ale Editurii Delta Cart Educational sunt caietele de activitate independenta. De pilda, “Caiet de activitate independenta, pentru clasa a IV-a”, autor Liliana Ioan, Alexandra Manea, Claudia Matache contine exercitii aplicative pentru recapitularea si consolidarea cunostintelor la Limba si literatura romana, matematica, stiintele naturii, educatie civica. Auxiliar aprobat conform anexei la O. M. 3022/0801. 2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din invaramantul preuniversitar.

 

De asemenea, Editura Delta Cart Educational se axeaza pe publicarea de manuale si auxiliare scolare ce ii ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru examenul de Evaluare Nationala. Auxiliarul scolar “Evaluare Finala, pentru clasa a IV-a. Limba Romana, Matematica, Stiinte ale naturii, Educatie civica, Istorie, Geografie.”, autor Alexandra Manea, Claudia Matache, Liliana Ioan faciliteaza realizarea unei obiective evaluari si autoevaluari a nivelului de pregatire a elevilor, prezentul auxiliar reprezinta si un eficient suport in consolidarea, fixarea si recapitularea cunostintelor asimilate. Constientizarea elevului asupra propriului nivel de pregatire prin rapotarea la punctajul obtinut la obiectele studiate, da o mai mare incredere in fortele proprii si duce la o abordare realista a noului an de invatamant.

 

Tot de la Delta Cart Educational face parte si auxiliarul “Teste pregatitoare pentru Evaluarea Nationala TIMSS. Matematica clasa a II-a”, autor Alexandra Manea, Liliana Ioan. Datorita importantei educationale a matematicii si stiintelor naturii, TIMSS este dedicat sa furnizeze tarilor participante la acest proces complex de evaluare informatii necesare pentru imbunatatirea procesului de predare-invatare-evaluare in aceste domenii curriculare.

 

Un alt auxiliar scolar de la Editura Delta Cart Educational foarte util pre-scolarilor sunt fisele interdisciplinare. Fisele interdisciplinare pentru clasa pregatitoare contin notiuni despre comunicarea in limba romana, matematica si explorarea mediului, ce ii va ajuta pe cei mici sa se dezvolte personal.

Dupa cum se vede, Editura Delta Cart Educational dispune de o multitudine de auxiliare scolare pentru pre-scolari si scolari. Iar datorita faptului ca majoritatea prezinta o structura actualizata si un alt tip de prezentare a informatiilor, cei mici vor reusi sa inteleaga si sa-si formeze noi deprinderi si priceperi intr-un timp relativ scurt.

 

Fie ca doriti sa cumparati caiete de activitate independenta, sau auxiliare ce ii ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru Evaluarea Nationala sau chiar lecturi suplimentare de le Editura Delta Cart Educational, librariadelfin.ro dispune de toata gama de produse a acestora. Preturile, ofertele si ultimele recenzii deduc un numar de vanzari cat mai mare pentru librariadelfin.ro.

✅ Despre editura Delta Cart Educational

Editura Delta Cart Educational este cea mai renumita editura din Romania care publica si redacteaza auxilare scolare de ultima noutate. Editura se axeaza pe publicarea de manuale si auxiliare scolare ce ii ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru examenul de Evaluare Nationala.

✅ Auxiliare si caiete speciale pentru gradinita, clasa pregatitoare si clasele 1 – 4

Pe librariadelfin ai la dispozitie o gama diversificata de manuale auxiliare si caiete speciale pentru gradinita si clasa pregatitoare. Pentru elevii din clasele 1 – 4, editura Delta Cart Educational propune numeroare manuale auxiliare si caiete suplimentare pentru fiecare materie studiata si culegeri pentru evaluarea finala.

✅ In cat timp se pot livra manualele auxiliare ale editurii Delta Cart Educational?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele auxiliare se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite volume, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0883 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.