Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Grafoart - volume la oferte speciale | Librariadelfin.ro

  • 312 cărți
Editura Grafoart publica partituri si manuale pentru toate instrumentele destinate elevilor si studentilor. Manualele de la Grafoart sunt redactate pe mai multe nivele incepand de la incepatori pana la avansati.
 
Manulul Editurii Grafoart “15 studii moderne, elegante si progresive pentru incepatori. Pentru flaut”, autor Giuseppe Gariboldi este mai mult ca sigur unul dintre cele mai bune manuale pentru flaut. Gariboldi este autorul a peste 420 de piese de diferite genuri -intre care trei opere de succes -, publicate de editori din Paris, Milano, Torino, Florenta, Londra, Viena, Bruxelles, Berlin, Leipzig, Brunswig, Bremen sau Lubeck. A fost decorat cu Crucea de Cavaler al sfintilor Mauriciu si Lazar, cu Crucea Coroanei Italiene, a fost Ofiter al Instructiei Publice si al Academiei Franceze  Albumul de piese pentru corn si pian, de la Editura Grafoart este un manual ce ofera piese foarte interesante, transcriptii si chiar taine.
 
Un alt manual la mare cautare de le Editura Grafoart este “Sonata pentru flaut si pian”, autor Constantin Silvestri. Creatia de camera a lui Constantin Silvestri (1913-1969), a starnit din totdeauna un interes deosebit. Aprecierea de care s-au bucurat putinele opere cantate in timpul existentei sale in tara, a asezat numele sau pe una din cele mai inalte trepte pe scara valorilor muzicii romanesti. Multe altele au ramas ani indelungati in sertarele creatorului, aproape terminate, neexecutate dar asteptate de public.
 
Pentru vioara, tot de la Editura Grafoart cartea “Studii pentru vioara. Opus 36”, autor Jacques Fereol Mazas este un manual potrivit celor care invata sa cante la vioara. Captivarea elevului incepator la vioara, precum si formarea unei imagini sonore care sa favorizeze dezvoltarea unui sunet frumos, in vederea exprimarii con¬tinutului muzical, raman obiective principale in pedagogia viorii.
De asemenea, pentru chitara volumul “Variations Preludes Songs pentru chitara solo”, autor Adrian Andrei este o alegere foarte buna pentru elevi.
 
Pentru cei care deja au un nivel destul de ridicat si simt ca pot mai mult, cartea “Studii de agilitate, pentru pian. Opus 242”, autor Louis Kohler vizeaza dezvoltarea dexteritatii prin acorduri frante si game. Bazandu-se pe armonii traditionale, acestea amintesc de studiile lui Czerny, fiind destinate elevilor de nivel incepator spre mediu. Iar pentru cei care vor sa invete piese clasice, volumul “Piese clasice usoare pentru pian” este format din 19 piese scurte si usoare pentru pian compuse de L. v. Beethoven, W. A. Mozart, A. M. Bach, F. Schubert, R. Schumann, Fr. Chopin, F. Liszt, J. Brahms, S. Rahmaninov, C. Debussy, P. I. Ceaikovski, Antonin Dvorak, F. Mendelssohn-Bartholdy.
 
Cele mai bune partituri si manuale de la Editura Grafoart se pot cumpara online de pe site-ul librariei online librariadelfin.ro.
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.