Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Hoffman – volume la oferte speciale

  • 650 cărți

Editura Hoffman face parte din grupul editurilor din Romania care publica carti de aventura, politiste, istorice, educative, etc. Datorita numarului vast de carti pe care le publica si a faimosilor autori, editura Hoffman si-a atins scopul propus de la infiintarea acesteia.

 

Marile publicatii ale editurii Hoffman constau in cartile de aventuri, istorice, beletristice si educative. Cartea beletristica “Marin Preda. Portretul scriitorului indragostit”, autor Eugen Simion de la editura Hoffman este deseori considerata atipica. Mai intai este o carte vorbita, nu scrisa elaborata pe indelete, cum sunt toate celelalte. In al doilea rand nu este in totalitate opera celui care semneaza pe coperta si, in mod sigur, el nu este nici unicul narator, nici personajul central al discursului. Cartea vorbita devine, in cele din urma, un text, oralitatile intra intr-un scenariu scriptic, pe scurt: scriitura inghite si isi impune regulile asupra convorbirii libere si amicale, dandu-i oarecare ordine si coerenta.

 

Editura Hoffman in ultimii ani a devenit una dintre edituriile de baza pentru cei care vor sa de-a examenul la academia de politie. In ajutorul celor care vor sa intre la academia de politie sau subofiteri, editura Hoffman, vine cu manualul “Teste grila de gramatica dupa programa de admitere in scolile de agenti de politie si de subofiteri de jandarmi”, autor Maria Ticleanu. In aceasta lucrare se pune baza pe studierea gramaticii care faciliteaza comunicarea exacta a ideilor si a sentimentelor exprimate de vorbitori si interpretarea lor corespunzatoare de catre cei care receptioneaza mesajele. Corectitudinea exprimarii se impune atat in comunicarea orala, cat si in cea scrisa, cu mentiunea ca mesajele din ultima categorie necesita o grija aparte, intrucat pot fi receptate de un public mai larg ori pot fi destinate sa devina documente oficiale. In acest caz, se acorda mai multa atentie claritatii exprimarii, proprietatii termenilor, stilului impus de natura comunicarii, respectarii corectitudinii gramaticale si a celei de punctuatie.

 

Mai mult decat atat, editura Hoffman, a publicat o carte de ultima noutate numita “Viata de “dupa””, autor Ovidiu Onisei. In creatia lui Ovidiu Onisei relateaza unele evenimente ale vietii cand trebuie sa depasim o perioada si ne putem uita in urma cu nostalgie sau cu regret, cu un suras in coltul gurii sau cu un scrasnet al dintilor. Povestind unor apropiati cele intamplate, dupa vreun examen sau vreo aniversare ori (Doamne fereste!) vreun accident, evenimentul respectiv, o data relatat sau amintit, aduce printre buzele noastre un,, ehehe”.

 

Cartile editurii Hoffman se pot cumpara de pe libraria online librariadelfin.ro, unde aveti posiblitatea sa alegeti dintr-o serie de lucrari si manuale de ultima aparitie de la toate editurile, nu numai Hoffman.

✅ Despre editura Hoffman

Editura Hoffman face parte din grupul editurilor din Romania care publica carti de aventura, politiste, istorice, educative si multe alte domenii.

✅ Carti diverse de la editura Hoffman

Editura Hoffman are un catalog bogat de carti de aventuri, istorice, beletristice si educative, dar si manuale pentru cei care vor sa de-a examenul la academia de politie sau subofiteri.

✅ Noutati de la editura Hoffman

Pe librariadelfin.ro suntem la curent cu cele mai noi tendinte in literatura. De aceea, oferim o colectie impresionanta de titluri ale celor mai noi carti de editura Hoffman.

✅ In cat timp se pot livra volumele de la editura Hoffman?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0917 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.