Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Intuitext - volume la oferte speciale | Librariadelfin.ro - 2014

  • 17 cărți
Editura Intuitext este infintata in anul 1999 si face parte din grupul Softwin, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale educationale online. Editura Intuitext face parte dintr-un portofoliu mai complet care cuprinde si cinci comunități educaționale online (www.admitereliceu.ro, www.didactic.ro, www.suntparinte.ro, www.olimpiade.ro și www.viitoriolimpici.ro) și două produse de învățare online: ExamenulTau.ro și ScoalaIntuitext.ro.

Manualele si auxiliarele editurii Intuitext sunt aprobate de Ministerul Educatiei si corespun programei in vigoare. Si fiecare manual este insotit de varianta sa digitala pe CD.Astfel, CD-urile INTUITEXT transformă noţiunile abstracte şi informaţiile teoretice într-un conţinut multimedia atractiv, fie că vorbim de varianta electronică a revistei Gazeta Matematică (din 1895 până în 2010), de MateMagia (pentru învățământul primar), Matematica pentru Gimnaziu sau Geometria pentru Gimnaziu: Între joc și nota 10.

Pentru manualele de clasa a V-a, editura Intuitext a colaborat, de asemenea, cu profesori de renume, cu o pregătire academică impresionantă.

• Manualul de Limba și Literatura Română de clasa a V-a a fost realizat de Cătălina Popa, Onorica Tofan, Elena Corcăcel, Viorica Isaia
• Manualul de Matematică de clasa a V-a a fost realizat de Ion Cicu, Ștefan Smarandache, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă
• Manualul de Informatică și TIC de clasa a V-a a fost realizat de Daniel Popa
• Manualul de Biologie de clasa a V-a a fost realizat de Rozalia-Nicoleta Stătescu, Viorica Broască.

Editura Intuitext ofera manuale auxiliare care se adreseaza copiilor din ciclul prescolar pana la liceu, ca auxiliare didactice editura are caietele elevului, caiete de vacanta, dar si soft-uri educationale cu metodice interactive de invatare.
Created in 0.047 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.