Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Teocora - carti permis auto | Librariadelfin.ro

  • 26 cărți

Carti de legislatie rutiera editura Teocora

Editura Teocora a fost infiintata in anul 2008 si in prezent este cea mai de success editura de specialitate pentru pregatitrea examenului de permis auto.

 

Cu o experienta de 11 ani, Editura Teocora s-a specializat inca de la inceput in  producerea de carti de legistatie rutiera scrise intr-un limbaj simplu si concis pentru a oferi toate informatiile necesare viitorilor soferi pornind de la chestionare la legislatie si codul rutier pentru toate categoriile de la B la D.

 

Cartile scose de editura Teocora sunt actualizate si retiparite anual si dupa fiecare reactualizare a codului rutier pentru a oferi cele mai bune informatii si recomandarile pentru conducatorii auto.

Una dintre cele mai cunoscute carti scoase de aceasta editura este Noul cod rutier pe intelesul tuturor, pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie cu autor Marius Stanculescu disponibila si in variant cu CD. Aceasta carte a fost retiparita in mai multe randuri si este recomandata de majoritatea scolilor auto ca manual principal pentru noii soferi.

 

Dintre celelate carti scoase de acesta editura amintim: Chestionare 13 din 15 - Anul 2019 - Legislatie rutiera si intrebari pentru restituirea permisului de conducere -Marius Stanculescu, Autobuze si Autocamioane (teorie+intrebari explicate+CD) - Categoriile C, CE, D, C1, D1 si Mopede si motociclete - Toata teoria + intrebari explicate. Editie 2019.

 

Cartile au fost inspirate din experienta atat a instructorilor, dar in special urmand sugestile si nevoile noilor conducatori auto carora li-se si adreseaza.

✅ Despre editura Teocora

Editura Teocora, infiintata in anul 2008, este cea mai de success editura de specialitate pentru pregatitrea examenului de permis auto. In portofoliul editurii sunt disponibile carti de legislatie rutiera, chestionare auto si culegeri de intrebari pentru toate categoriile auto.

✅ Carti legislatie rutiera editura Teocora

Editura Teocora s-a specializat in producerea de carti de legislatie rutiera, pornind de la chestionare la legislatie si codul rutier pentru toate categoriile de la B la D, scrise intr-un limbaj simplu si concis. Cartile sunt actualizate si retiparite anual si dupa fiecare reactualizare a codului rutier.

✅ Noutati de la editura Teocora

Pe librariadelfin.ro suntem la curent cu cele mai noi tendinte in literatura. De aceea, va oferim o colectie impresionanta de titluri ale celor mai noi carti de editura Teocora.

✅ In cat timp se pot livra volumele de la editura Teocora?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.