Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Universitara Carol Davila | Librariadelfin.ro

  • 249 cărți
Editura Carol Davila a luat nastere in anul 1996, si se mandreste cu lucrari de calitate din domeniul medicinei. Editura Universitara Carol Davila detine o gama larga de carti, manuale, cursuri, dictionare si tratate, care contin o grafica deosebita, si care sunt extrem de utile medicilor, studentilor la medicina si rezidentilor. Libraria Carol Davila pune la dispozitie aspirantilor la medicina si reviste de specialitate de inalta tinuta stiintifica, cum ar fi "Journal of Cellular and Molecular Medicine", ” Farmacia”, "Journal of Medicine and Life", „Romanian Journal of Ophthalmology”, „ Journal of Surgical Sciences” si „Roumanian Journal of Military Medicine”.
 
Editura este prezenta constant la targuri de carte, si participa la congrese si simpozioane pe teme medicale unde s-au lansat peste 300 de carti. Editura Carol Davila a tiparit si editat pana in prezent peste 1000 de titluri de carte, iar pe site-ul nostru poti gasi peste 90 de lucrari pe care le poti achizitiona la un pret avantajos.
 
Editura Carol Davila carti
 
Editura Carol Davila pune la dispozitie medicilor, sau persoanelor interesate de medicina, o mare varietate de carti care ajuta la dezvoltarea cunostintele medicale. Mai jos poti vedea o lista cu o parte dintre lucrarile de calitate tiparite de Editura Universitara Carol Davila, disponibile in libraria noastra online la un pret atractiv:
  • Intrebari cu raspunsuri multiple de Semiologie medicala cu elemente de morfopatologie si fiziopatologie. Semiologia aparatului respirator, editia a II-a - Autor: Dorin Dragos
  • Ghid de buzunar pentru tratamentul si prevenirea gripei cu antivirale - Autor: Simin Aysel Florescu, Viorel Alexandrescu, Emanoil Ceausu, Maria Elena Mihai
  • Teste grila Biologie 2019 pentru admiterea la UMF Carol Davila - Autor: Ion Daniel, Alexandra Bolocan, Paduraru Dan Nicolae, Andronic Octavian, Chis Roxana Gabriela, Mocanu Madi, Popescu Madalina Elena, Taranu Mihnea Sebastian
  • Pachet pentru admitere in invatamantul superior medical Chimie organica si Fizica - Teste - Autor: Maria Greabu, Valeriu Atanasiu, Maria Mohor, Marilena Vasile Galca, Laura Elena Gaman, Corina Muscurel, Ileana Mihailescu, Daniela Miricescu, Jean Vinersan
  • Mase abdominale la copil - tumori maligne, tumori benigne, pseudotumori - Autor: Cristian Scurtu, Doinita Sfrijan
Medicina este un subiect fascinant, si de-a lungul secolelor procedurile medicale s-au schimbat mult. Cu ajutorul cartilor despre medicina Carol Davila, poti descoperi istoria medicinei si faptele din spatele unora dintre cele mai vechi si mai noi medicamente si tratamente. Cartile de mai sus contin perspective unice despre unele dintre cele mai interesante subiecte medicale din lume. Citind cat mai multe carti de medicina, este cel mai bun mod de a-ti dezvolta cunostintele si de a deveni un medic de succes.
 
Cartile editurii Carol Davila au fost scrise de oameni priceputi, cu experienta, care iti ofera ocazia sa afli tot ce au invatat ei. Orice viitor medic, terapeut sau persoana care doreste sa activeze in domeniul medicinei, trebuie sa invete cat de mult poate, si in permanenta, despre medicina. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de carti de specialitate, cu un continut de calitate bine structurat.
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.