Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Marius Perianu

  • 69 cărți
Librăria Delfin pune la dispoziția elevilor, profesorilor, părinților și a tuturor celor care sunt interesați de studiul matematicii, o serie de manuale, culegeri, caiete și alte astfel de materiale auxiliare pentru gimnaziu și liceu concepute de profesorul Marius Perianu.
 
Având o experiență profesională de peste 20 de ani ca profesor titular de matematică în cadrul Colegiului Național Ion Minulescu din Slatina, a fost și inspector școlar de specialitate, profesor metodist și membru al Consiliului Consultativ al profesorilor de matematică pe județul Olt. Și-a terminat studiile la facultatea de Matematică Informatică din cadrul Universității din Craiova, având studii aprofundate în matematică aplicată, profesorul Perianu a obținut cu elevii pe care i-a coordonat, de-a lungul carierei sale didactice numeroase premii și medalii, atât de bronz sau de argint, cât și de aur, la Olimpiade internaționale, naționale sau județene de matematică. Printre alte repere din activitatea sa profesională, putem enumera: secretar al Filialei Olt a Societăţii de Ştiinţe Matematice, membru al grupului de lucru pentru elaborarea subiectelor pentru examenul naţional de bacalaureat și pentru evaluarea națională de clasa a VIII-a, Diplomă de excelență din partea Guvernului României.
 
Toate manualele Marius Perianu matematică au fost avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale și sunt realizate în conformitate cu noua programă şcolară pentru disciplina Matematică, clasele a V-a - a VIII-a. Seria de manuale Marius Perianu pentru gimnaziu de la editura Art Grup Educational, se evidențiază prin conținut divers și complet, o sinteză simplă a teoriei, însoțită de exemple, probleme cu un ridicat caracter aplicativ, exerciții grupate pe niveluri de dificultate, subiecte pentru teză, pentru concursuri și olimpiade școlare, fișe de evaluare care pot fi detașate și păstrate pentru a ilustra parcursul de învățare al acestora și soluții cu explicații detaliate.
 
Manualele de matematică vin însoțite de caiete de vacanță, pentru completarea cunoștințelor din manual. Lucrarea asigură dezvoltarea competențelor-cheie prevăzute în noua programă școlară, datorită structurii, conținutului și întrebărilor propuse de autori. Lucrarea poate fi folosită atât sub îndrumarea profesorului, pentru fixarea cunoștințelor, cât și independent, acasă, pentru autoevaluare. Cartea conține serii de probleme pentru pregătirea examenului de Evaluare Națională. Pentru elevii care pun accent pe performanță, există și o serie de exerciții mai dificile, provocatoare. Acest auxiliar facilitează, de asemenea, relaționarea cu alte domenii ale cunoașterii, învățarea activă, interactivitatea, și gândirea creativa.
 
Lucrarea Matematică pentru Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a VIII-a este un instrument extrem de util pentru toți cei care se pregătesc de cel mai important examen de la finalul perioadei de studiu de gimnaziu. Auxiliarul școlar realizează o recapitulare a materiei cu ajutorul a 10 teme de algebră și șapte teme de geometrie. Cu ajutorul lucrării profesorii pot verifica stadiul pregătirii elevilor, ajutându-i să-și aprofundeze informațiile, datorită teoriei ce oferă o sinteză comprehensivă a materiei. Cartea cuprinde peste 40 de teste, alături de 24 de variante de subiecte, împreună cu soluții și bareme.
 
Librăria Delfin propune mai multe culegeri matematica Marius Perianu pentruliceu. Fiecare capitol tratează o secțiune distinctă a programei, culegerea fiind împărțită pe teme care corespund câte unei unități de învățare. Fiecare temă oferă o sinteză completă, structurată, a teoriei, însoțită de exemple și demonstrații. Toate problemele au răspunsuri și soluții detaliate, caracterizate de o atenție specială, concretizată în explicații suplimentare acordate problemelor de geometrie.
Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.