De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Radu Cinamar

  • 13 cărți

Pentru cititorii care caută răspunsuri la problemele ezoterice, secretele ascunse ale lumii, sau fenomenele magice ale Universului, atât in exterior, cât și în interior, Librăria Delfin vine cu o ofertă de nerefuzat: toate cele șase volume de carti Radu Cinamar, plus o carte cadou.

 

Cine este Radu Cinamar?

 

Nu se știe cu siguranță cine este cu adevărat acest personaj misterios, care dezvăluie, prin intermediul cărților sale, confidențe tainice, ascunse, despre părțile mai puțin explorate ale lumii în care trăim. Radu Cinamar este pseudonimul unui autor (sau un autor colectiv) care a scos o serie de mai multe cărți, al căror conținut este un amestec sincretist între hinduism și creștinism, sub un aspect aparent românesc. Stilul scriituri este asemănător cu cel al mai multor autori ce tratează subiecte conexe, precum Pavel Coruț, Daniel Roxin, Oreste Teodorescu, Constantin Biriș jr., Claudian Dumitriu sau Emil Străinu.

 

Librăria Delfin comercializează toate titlurile apărute sub autorul Radu Cinamar atât individual, cât și la set, de cinci sau șase cărți, pentru o experiență completă. Cărțile sunt publicate de editura Daksha.

 

Un prim titlu este „Viitor cu cap de mort – în culisele puterii”, roman ezoteric publicat în 2004. Cartea uimește mai ales prin revelarea unor realități nebănuite, care ne orientează atenția și interesul către domeniile enigmatice ale vieții și civilizației umane. Autorul povestește despre o întâlnire secretă între reprezentanții guvernelor României și SUA pentru a prevenii divulgarea unei ”descoperiri epocale care ar putea schimba destinul omenirii”. Ulterior, toată acțiunea comună a celor două state a fost compromisă de influențele grupului Bilderberg și Iluminatii.

 

Un al doilea roman ezoteric este „12 zile: o inițiere secreta in tărâmul tainic al zeilor”, în care autorul descrie o călătorie inițiatică experimentată de el însuși pe parcursul a 12 zile, în care a luat contact cu diverse ființe fantastice care i-au destăinuit taine ale universului.

Cel de-al treilea volum al seriei Radu Cinamar carti, intitulat „Misterul din Egipt – Primul tunel”, reprezintă continuarea primei cărți „Viitor cu cap de mort”. Evenimentele prezentate se îmbină elegant cu fine observații de ordin psihologic și spiritual, care de multe ori oferă soluții practice și eficiente pentru ca viața noastră să devină mai bună. În text descoperim uluitoare dezvăluiri despre un grup secret de ființe care conduc din umbră și manipulează viața oamenilor, dar de asemenea aflăm și despre metodele cele mai potrivite pentru a contracara acest grup.

 

În al patrulea volum din serie, „Pergamentul Secret”, Radu Cinamar relatează despre relațiile dintre serviciile secrete americane și românești, colaborarea cu Pentagonul într-o misiune în Antarctica și o descoperire controversată din munții Carpați în anii ’90 ai secolului trecut.

Al cincilea volum din seria Radu Cinamar, „În interiorul pământului. Al doilea tunel”, descrie în mod unic ce înseamnă cu adevărat interiorul Pământului, cum se poate ajunge acolo, ce se poate simţi şi care sunt efectele care decurg dintr-o astfel de experienţă. El povesteşte în detaliu unele dintre călătoriile sale în această zonă a planetei, însoţind adeseori descrierile sale cu schiţe edificatoare.

 

„Geneza uitată” este al șaselea volum din seria deschisă de către Radu Cinamar și el reprezintă un pas înainte, atât din punctul de vedere al stilului editorial, cât și din cel al expunerii informației. Cartea apare într-un format nou, mai mare, fiind cea mai voluminoasă dintre titlurile seriei de până acum. Miezul lucrării îl reprezintă subiectul originii adevărate a omului și a evoluției sale complexe de-a lungul erelor, informațiile prezentate îmbină stilul ezoteric cu elemente științifice.

✅ Cine este Radu Cinamar?

Radu Cinamar este pseudonimul unui autor (sau un autor colectiv) care a scos o serie de mai multe cărți, al căror conținut este un amestec sincretist între hinduism și creștinism, sub un aspect aparent românesc.

✅ Cele mai cunoscute carti scrise de Radu Cinamar

Cele mai cunoscute carti scrise de Radu Cinamar sunt: ”Cristalul eteric: Al treilea tunel”, ”Geneza uitata”, ”Viitor cu cap de mort, in culisele puterii”, ”Pergamentul secret. Cinci tehnici initiatice tibetane”.

✅ Cum pot comanda cartile scrise de Radu Cinamar?

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie toate volumele scrise de Radu Cinamar la oferte speciale. Timpul de livrare este intre 24 – 72H din momentul cea fost realizata comanda.

Created in 0.1346 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.