Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Rodica Chiran

  • 33 cărți
Librăria Delfin are spre comercializare o serie de cărți școlare pentru micii elevi de școală primară, concepute de învățătoarea Rodica Chiran. Aceasta a publicat o gamă variată de cărți și caiete ce tratează diverse discipline pe care elevii le studiază în clasele 0-IV, acestea ar fi matematică, comunicare și limba română sau dezvoltare personală.
 
Pentru elevii claselor I și II Librăria Delfin propune părinților și profesorilor manualele ”Comunicare în Limba Română” de la editura Aramis. Manualele sunt împărțite pe semestre, iar cel pentru clasa I pune accent pe exersarea distractivă a literelor de mână, combinată cu jocul cu sunete, litere și cuvinte. Pentru clasa a II-a, auxiliarul școlar oferă o pregătire treptată, ceea ce favorizează o însușire a modelelor itemilor de evaluare și o asimilare eficientă a cerințelor, pentru ca în caietul de semestru doi autorii să introducă modele de teste care oferă posibilitatea de autoevaluare.
 
Pentru copiii preșcolari, de la clasa 0, Rodica Chiran, alături de alți autori, a scos pe piață, tot la editura Aramis, caietul de Dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare. Cu ajutorul manualului de 64 de pagini, copiii își formează abilități și aptitudini, dobândind, în final, o încredere sporită în forțele proprii, ceea ce va duce finalmente la o stare de bine a copiilor și vor fi pregătiti pentru viitor, pentru viață. Este un caiet ce oferă copiilor posibilitatea să desfășoare o activitate plăcuta în timpul discuțiilor și analizei pe temele sugerate de programă.
 
Și pentru că procesul de învățare nu se termină atunci când sună clopoțelul, seria de Caiete de vacanță aduce un plus de informare și de distracție pentru cei mici. Caietele vin cu noi propuneri de petrecere a timpului liber, facilitând accesul elevilor în lumea magică a cititului cu ajutorul povestirilor despre eroii preferaţi şi aventurile lor, informaţii interesante despre lumea animalelor, elemente de matematică distractivă, glume amuzante, călătorii şi drumeţii, concurs de întrebări. Caietele sunt concepute pentru stimularea imaginaţiei, creativităţii, dezvoltarea spiritului de observaţie şi asigură consolidarea competenţelor dobândite, într-o formă facilă, distractivă. Caietul de vacanță oferă o organizare modulară a conținuturilor de învățare, într-o viziune interdisciplinară.
 
Matematica nu va mai avea secrete față de micii elevi odată cu parcurgerea gamei de carti Rodica Chiran ce include manuale, caiete și culegeri de matematică pentru clasele I – IV. Manualele de matematica Rodica Chiran tratează și ramura explorarea mediului, pentru clasele întâi și a doua, pentru ca elevii să înțeleagă mai bine universul abstract al numerelor cu exemple din lumea care îi înconjoară, pentru o consolidare mai ușoară a cunoștințelor.
 
Caietele și culegerile suplimentează perfect multitudinea de manuale Rodica Chiran de matematică pe care Librăria Delfin le propune cadrelor didactice. Aceste auxiliare ajută la cimentarea și aprofundarea cunoștințelor dobândite în timpul orei de clasă. Toate aceste cărți școlare de matematică urmăresc fidel, pas cu pas, programa școlară, fiind concepute să răspundă exigențelor curriculare și înlesnesc procesul de studiu la materiei prin simplitatea și exactitatea itemilor prezentați.
 
Totul este tratat într-un mod cât se poate de atractiv, menit să sprijine procesul didactic prin acțiuni participative care captează atenția și prin utilizarea de procedee moderne.
Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.