Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Stelica Ene

  • 14 cărți
Stelica Ene este un profesor de biologie la Colegiul Nicolae Grigorescu din Câmpina cu peste 30 de ani de experienta. Un profesor implicat in viata educationala a comunitatii din care face parte prin diferite proiecte si comunicari stintifice la care a participant si ca membru fondator al Asociaţia Profesorilor de Biologie din Judeţul Prahova „ECOTERRA” care este o organizaţie de persoane fizice şi juridice, neguvernamentală, nonprofit, cu caracter nelucrativ, autonom si apolitic, înfiinţată în temeiul OG 26/2000, avand personalitate juridică, infiinţată în anul 2007.

Profesorul Stelica Ene a pregatit elevi pentru olimpiadele scoalare la nivel judetean si national, iar la examenele de Bacalaureat prin contributia acestuia elevii s-au clasat in topul 10 national in ordinea mediei obtinute.

Un profesor implicat in viata comunitatii din care face, Stelica Ene este unul dintre cei mai prolifici si cunoscuti autori de culegeri de biologie pentru bacalaureat si manual de biologie pentru tot ciclul liceal.

Printre cele mai importante contributii ale autorului amintim: Biologie 2020 clasele 11-12. Ghid pentru bacalaureat de nota 10. Sinteze teste si rezolvari (coord. Stelica Ene) si Bacalaureat Biologie 2020 clasele 9-10. Sinteze teste si rezolvari - Ghid pentru bacalaureat de nota 10 ( Stelica Ene), unele dintre cele mai cunoscute ghiduri de pregatire pentru bacalaureat biologie, ghiduri care au fost imbunatatite in fiecare an pentru a se plia pe noile programe.

Dintre manualele elaborate de acest autor amintim manualele de biologie pentru clasa X, XI si XII care au fost republicate si reeditate din anul 2007 pana in present si sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune manual de gen de pe piata.
Created in 0.040 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.