Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

A Tale of Two Cities Retold cu CD - Jenny Dooley

A Tale of Two Cities Retold cu CD - Jenny Dooley
-5%
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 2 Noi. 2020
ISBN: 9781845588168
Anul publicării: 2006
Pagini: +CD
Categoria: Carte straina
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Carte de literatura adaptata ce se adreseaza elevilor din clasele liceale, clasa a X-a, si care contine o povestire clasica scrisa de Charles Dickens si repovestita intr-o manieranoriginala si adaptata la nivelul de limba engleza al elevilor, fiind utila atat in predareanlimbii engleze, cat si pentru a cultiva lectura individuala si pentru a aduce in discutie probleme de viata din care elevii pot trage invataminte. Povestirea originala poate stimula imaginatia elevilor printr-o narare dramatizata si ilustratie color captivanta pentru cele 10 capitole, elevii putand realiza 2 proiecte si dispunand la sfarsit de o lista utila de cuvinte. Contribuie la dezvoltarea celor patru abilitati: citire, ascultare, vorbire si scriere, si ajuta elevii sa-si imbogateasca vocabularul si sa utilizeze cuvintele in
context. Interesul elevilor pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul activitatilor de la sfarsitul cartii ce permit consolidarea vocabularului prezentat intr-o maniera placuta. Mai contine suportul audio al activitatilor pentru dezvoltarea abilitatii de ascultare si intelegere a unui mesaj in limba engleza.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.