Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ce trebuie sa stie fiecare crestin despre indreptatire - Arnold Valentin Wallenkampf

Ce trebuie sa stie fiecare crestin despre indreptatire - Arnold Valentin Wallenkampf
-10%
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 28 Oct. 2020
ISBN: 9789731017723
Anul publicării: 2014
Pagini: 208
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

„Cel care a inceput sa inteleaga doctrina indreptatirii prin credinta isi pierde pentru totdeauna siguranta falsa a mantuirii prin eforturi proprii. Mantuirea ii este oferita omului pe baza calitatii dedicarii lui fata de Dumnezeu, nu in functie de cantitatea lucrului sau.”
Iata o serie de intrebari cruciale carora autorul le da un raspuns clar:
• Ce este acela „pacat”?
• Ce inseamna sa fii „indreptatit prin credinta”?
• Ce asteptari sa avem de la „desavarsire”?
• Cum ramane cu „faptele bune”?
Arnold Valentin Wallenkampf si-a dedicat viata unei misiuni clare – aceea de a fixa in mintea tuturor celor receptivi adevarul etern al mantuirii. Originar din Suedia, a studiat pentru inceput in Anglia, la Colegiul Newbold, apoi a continuat in Statele Unite ale Americii, la Universitatea Andrews si Universitatea din California. A activat intai ca pastor, apoi ca profesor de religie si istorie bisericeasca, iar mai tarziu ca sef al Catedrei de teologie la Colegiul Pacific Union, Universitatea Loma Linda si Colegiul Atlantic Union. Inainte de a se retrage din activitate, a fost director asociat la Institutul de Cercetari Biblice (BRI).
 Activitatea editoriala remarcabila a lui Wallenkampf cuprinde articole aparute in diverse publicatii adventiste (in limba romana, in Curierul Adventist), studii biblice (trimestrul II/2006, cu titlul „Duhul Sfant”), precum si numeroase carti cu tematica religioasa, care variaza atat prin subiectul abordat, cat si prin modul de intelegere si de expunere. Dintre acestea, in limba romana s-a considerat bine-venita publicarea intr-o serie de autor a trei volume de interes pentru adventismul contemporan: Aparenta intarziere (ce rol jucam in influentarea revenirii lui Isus); Ce trebuie sa stie fiecare adventist despre 1888 (o trecere in revista a evenimentelor si a dezbaterilor care au facut ca Sesiunea Conferintei Generale de la Minneapolis sa fie atat de importanta pentru istoria Bisericii Adventiste) si Ce trebuie sa stie fiecare crestin despre indreptatire (o explicatie de la A la Z a modului in care avem privilegiul unei relatii desavarsite cu Dumnezeu). 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.