Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Cum gandeste omul, James Allen

Cum gandeste omul, James Allen
-10%
Preț: 8,01 lei
8,90 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Miercuri, 26 Feb. 2020
ISBN: 9786068637129
Anul publicării: 2016
Pagini: 92
Format: 165 x 110 mm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Atat ceea ce infaptuim, cat si ceea ce nu reusim sa infaptuim reprezinta pur si simplu consecinta directa a propriilor noastre ganduri. Cum gandeste omul este o lucrare clasica, in cel mai pur sens al cuvantului: putine carti au fost atat de citite, au trecut atat de bine testul timpului si au avut un asemenea impact asupra unor generatii intregi de cititori, purtand un mesaj simplu, dar totodata profund: Esti ceea ce gandesti. 
Dupa cum ne spune autorul insusi, acest ghid inspirational „nu este conceput ca un tratat exhaustiv asupra subiectului despre care s-a scris atat, cel al puterii gandului. El este mai degraba sugestiv decat explicativ'', menit sa ne ajute sa intelegem cu adevarat ca doar noi suntem creatorii si stapanii propriului destin, prin gandurile bune sau mai putin bune pe care le adapostim in minte. 
 
Fragment:
 
" Actul este înflorirea gândirii, iar bucuria şi suferinţa sunt roadele sale; astfel strânge ' omul roadele dulci şi amare ale gospodăriei lui. 

Gândirea 
A făcut din noi ceea ce suntem,
Prin gândire am fost modelaţi şi făuriţi. 
Dacă omul 
Nutreşte gânduri rele, 
Durerea vine după el, 
Aşa cum roata vine după vită, la căruţă...
Dar dacă omul stăruie în gânduri pure, 
Vesella îl urmează 
Ca propria-i umbră negreşit.
 
Omul este produsul unei legi, şi nu o cre-aţie artificială, iar cauza şi efectul sunt la fel tie absolute şi de imuabile pe tărâmul ascuns al gândirii, ca şi în lumea lucrurilor vizibile şi materiale. Un caracter nobil, divin nu ţine de privilegiu sau de şansă, ci este rezultatul natural al efortului susţinut de a gândi corect, efectul asocierii îndelung preţuite cu gândurile de natură divină. Prin acelaşi proces, un caracter josnic şi sălbatic este rezultatul adăpostirii permanente a gândurilor abjecte. "

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.