Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Curs limba engleza Advanced Grammar and Vocabulary Ghidul profesorului - Mark Skipper

Curs limba engleza Advanced Grammar and Vocabulary Ghidul profesorului - Mark Skipper
-5%
Preț: 102,60 lei
108,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 15 Apr. 2021
ISBN: 9781843255109
Anul publicării: 2011
Categoria: Carte straina
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Curs pentru invatarea limbii engleze de gramatica si vocabular nivel liceal, clasa a XI-a, sau pentru pregatirea examenului Cambridge Advanced sau a unui examen similar. Este structurat in 116 unitati de invatare, fiecare corespunzand unei ore de curs. Activitatile de consolidare si recapitulare sunt organizate in ordine alfabetica in functie de tema si aria lingvistica, iar fiecare pagina de exercitii este insotita de o pagina de prezentare cu explicatii, fapt ce il face usor de utilizat atat in clasa, cat si in studiul individual. Acest curs combina in mod eficient prezentarea functionala si clara a elementelor de gramatica si vocabular cu o varietate de exercitii stimulante si interesante.
Abordarea materiei dintr-o perspectiva holistica, prin ascultare, citire si explicatii detaliate au rolul de a facilita deprinderea abilitatilor necesare pentru acest nivel. Manualul contine sectiuni de vocabular organizate tematic, acoperind arii diverse cum ar fi: corpul uman, imbracaminte, alimente, educatie, vremea, sport etc. si sectiuni de gramatica, cu explicatii si analiza a elementelor de gramatica, precum: verbe modale, inversiuni, gerunziul si infinitivul, structuri emfatice etc. Include o varietate de texte utilizate in sectiunile practice ce asigura recapitularea si consolidarea cunostintelor acumulate intr-o maniera placuta. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul materialului de ascultare care integreaza gramatica in context si ajuta la intelegerea structurilor. Mai include cheia exercitiilor si sugestii de raspunsuri. Se adreseaza atat elevilor, clasa a XI-a, cat si adultilor, nivel avansat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.