Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Cuvantul si condiția umana. Reflectii, proiectii si regasiri - Alois Ghergut

Cuvantul si condiția umana. Reflectii, proiectii si regasiri - Alois Ghergut
-5%
Preț: 31,30 lei
32,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 26 Feb. 2020
ISBN: 9789734679393
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 232
Categoria: Pedagogie

DESCRIERE

„Fiecare cuvint poarta un mesaj explicit, dar si unul implicit, in anumite contexte aureolat cu o doza de mister, sacralitate sau miraculos. Cuvintul poarta si o incarcatura emotionala, care ii permite sa declanseze anumite reactii la cel care il rosteste sau la cel care il primeste. Altfel spus, cuvintele pot rani sau vindeca, pot sminti sau indrepta, pot demola sau construi; depinde din ce inima izvorasc, ce emotie poarta si cum sint percepute. Pornind de la aceste premise, volumul de fata se adreseaza cititorului dornic sa se opreasca din tumultul si agitatia vietii cotidiene, sa se lase provocat de invitatia la reflectie si autoanaliza, sa afle citeva momente de relaxare, regasire si liniste interioara, sa descopere ca viata are si alte laturi sau aspecte care merita sa fie valorizate si sa-si ofere libertatea de a-si manifesta vocatia.” (Alois Ghergut)
 
Alois Ghergut este profesor universitar la Facultatea de Psihologie si stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, conducator de doctorat si coordonator al unui program de masterat. A publicat mai multe volume si peste 150 de articole care tin de designul programelor de terapie si interventie psihopedagogica, psihopedagogia persoanelor cu cerinte speciale, managementul serviciilor sociale, consilierea psihopedagogica, educatia incluziva s. a. Dintre cele mai recente volume publicate la Editura Polirom, amintim: Educatia incluziva si pedagogia diversitatii (2016), Educatia speciala. Ghid metodologic (coordonator, 2016), Managementul institutiilor si serviciilor pentru persoane cu cerinte speciale (2018), Educatia incluziva. Ghid metodologic (in colaborare, 2019).
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.