Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dezamagit de revenire - Doru Parascinet

Dezamagit de revenire - Doru Parascinet
-10%
Preț: 18,90 lei
21,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 23 Oct. 2020
ISBN: 9786069114988
Anul publicării: 2018
Pagini: 208
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Dezamagit de revenire este o culegere de argumente traite, citite si constatate cu privire la starea spirituala a bisericii crestine, cat si despre lucrarea acesteia. Cartea apare ca un dus rece pentru cei care pretind a fi la timpul si locul potrivit lucrarii la care au fost chemati de Dumnezeu, dar in realitate s-au pierdut in forme, superficialitate, complacandu-se intr-o stare de amorteala inconstienta intr-o vreme atat de pretioasa si serioasa.
Continutul lucrarii ne conduce usor spre solutia adevarata a problemei: nevoia de a-L avea pe Hristos in viata reala cotidiana, si nu doar in predici amorfe, pasive, ca subiect de imnologie sacra intonata pentru satisfacerea sufletului sau ca subiect searbad de afisare a unei apartenente crestine. Apreciez dorinta de schimbare a vietii spirituale confuze, superficiale si amagitoare a crestinului de astazi intr-una autentica, profunda, simpla si pragmatica, dupa modelul lui Hristos.
In concluzie, despre cartea Dezamagit de revenire se poate spune ca ne ajuta sa nu fim dezamagiti la revenire!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.