Editurile lui Florar
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Dezvoltare personala si sociala. Eseuri si convorbiri despre viata - Daniel David

PRP: 34,95 lei (-14,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,71 lei
Diferență: 5,24 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734644926
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 200
Format: 160x235 mm.
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Psihologul Daniel David ofera in eseurile si convorbirile sale sfaturi practice pentru o mai buna autocunoastere, pentru promovarea sanatatii si preventia tulburarilor de natura psihologica, pentru imbunatatirea abilitatilor profesionale si a vietii sociale.„Pastilele psihologice” pe care le recomanda si analiza critica a societatii rominesti sub aspect politic sau educational sint utile specialistilor in politici publice si tuturor celor interesati de dezvoltarea personala, care pot invata sa fie mai buni atit in calitate de cetateni, cit si ca indivizi.
 
Din cuprins:
Cum sa fim fericiti. Un scurt ghid de bune practici - Cum sa murim bine si frumos. Un scurt ghid de bune practici - Despre prostie. Omul intre homo sapiens si homo stupidus - Despre patriotism. Ce inseamna astazi sa fii un bun patriot romin? - Scurt eseu despre onoare si curaj - Cele 10 stigmate ale valorii in mediul academic rominesc - Scurte consideratii despre ce este un intelectual
 
Contine CD
 

Daniel David este profesor universitar doctor la Universitatea „Babes‑Bolyai” din Cluj‑Napoca, profesor asociat la Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, si directorul pentru cercetare al Albert Ellis Institute, New York. Este directorul International Institute for the Advanced Study of Psychotherapy and Applied Mental Health, fiind cel mai citat psiholog din Romania conform analizelor scientometrice (Web of Science/Google Scholar). Profesorul David este cel care a introdus in tara primele cursuri de psihologie pozitiva, in cadrul Scolii clujene de psihologie clinica si psihoterapie, fondata de acesta la Universitatea „Babes‑Bolyai”; psihologia pozitiva astfel introdusa in Romania se inscrie in paradigma traditionala internationala (initiata de profesorul american Martin Seligman) si se ancoreaza si in noile dezvoltari din domeniu, prin integrare cu abordarile cognitiv‑comportamentale de tip validat stiintific (evidence‑based) (prin modelele de psihologie pozitiva dezvoltate de profesorii americani Albert Ellis si Aaron T. Beck). La Editura Polirom a mai publicat: Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente (ed. I, 2006; ed. a II‑a, 2013), Metodologia cercetarii clinice. Fundamente (2006), Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale (ed. I, 2006; ed. a II‑a, 2012; ed a III‑a, 2017), Dezvoltare personala si sociala. Eseuri si convorbiri despre viata (2014), Psihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala (in colab., 2015) si Psihologia poporului roman. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.4542 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.