Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Diferentieri ale comportamentului uman in Subcarpatii Ialomitei - Carmen Monica Baltalunga

Diferentieri ale comportamentului uman in Subcarpatii Ialomitei - Carmen Monica Baltalunga
-10%
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 14 Apr. 2020
ISBN: 9786065374379
Anul publicării: 2011
Pagini: 360
Categoria: Stiinte Umaniste
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

„Diferentieri ale comportamentului uman in Subcarpatii Ialomitei” reprezinta o tema de studiu interesanta, deosebit de complexa care, in incercarea de a schita o imagine cat mai completa a comportamentului uman in sectorul ialomitean al Subcarpatilor, apeleaza la o abordare interdisciplinara, contribuind nu doar la clarificarea numeroaselor aspecte de geografie specifice spatiului analizat, dar aduce si o serie de elemente de noutate, elemente de contributie personala.
…Analiza detaliata a aspectelor demografice si economice, suprapusa pe ceea ce percep, gandesc si isi doresc oamenii locului (surprinse prin aplicarea chestionarului) a condus la identificarea unor realitati diferite fata de perceptia generala a celor din afara zonei studiate si a permis gruparea populatiei in patru tipare comportamentale ce au la baza conditionari si influente de ordin geografic, social, cultural, psihologic, economic si politico-administrativ.
Prof. univ. dr. CANDEA MELINDA
Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.