Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Evaluarea nationala. Clasele a V-a si a VI-a - Alin Stefanut

Evaluarea nationala. Clasele a V-a si a VI-a - Alin Stefanut
-12%
Preț: 8,36 lei
9,50 lei (-12%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 3 Iun. 2020
ISBN: 9786069950531
Editura:
Anul publicării: 2018
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Prezentul auxiliar didactic se adreseaza elevilor din clasele a V-a si a VI-a, atat din scoli cu predare in limba romana, cat si din scoli si sectii cu predare in limba maghiara, interesati de o buna pregatire pentru Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VI-a. Lucrarea se doreste a fi un instrument util in munca profesorului si a elevilor la clasa, atat prin textele propuse, cat si prin itemii formulati. Sunt vizate, in primul rand, abilitatile de lectura si de intelegere a textului scris, corespunzatoare competentei generale nr. 3 din programa de limba si literatura romana, dar si cele de redactare a textului scris de diverse tipuri, aferente competentei nr. 4. Incepand cu anul scolar 2017 – 2018, programa de limba si literatura romana s-a schimbat fundamental, iar pentru scolile si sectiile cu predare in limba maghiara exista o programa distincta, insa evaluarile nationale au acelasi grad de dificultate pentru toti elevii, indiferent de programa dupa care invata, motiv pentru care consideram necesara si utila aparitia unei astfel de lucrari. Prin textele propuse, materialul urmareste si dobandirea unor competente sociale si civice si a unui set de valori necesare intr-o societate in perpetua schimbare si reasezare. Scopul final este de a contribui la formarea unor abilitati si competente reale in legatura cu disciplina limba si literatura romana si de a le cultiva elevilor apetitul pentru lectura, ca factor modelator al fiintei. Temele abordate pot fi corelate cu experienta de viata a elevilor si contribuie la dezvoltarea orizontului personal si cultural al acestora.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.100 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.