Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Generalul Ernest Brosteanu, eliberator al Basarabiei - Ion Giurca

Generalul Ernest Brosteanu, eliberator al Basarabiei - Ion Giurca
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 9789733211778
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 396+16 foto
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

„In timpurile neasemanat de grele prin care a trecut Tara Noastra, cand Basarabia era amenintata sa piara sub anarhia dusmanului dinauntru, ati venit cu Divizia a XI-a si, gratie tactului, energiei si spiritului Domniei Voastre, calauzit numai de sentimentul de dragoste de neam, in scurta vreme, ati adus pacea acolo unde inainte erau anarhie si dusmanie. Ati facut opera nu numai de distins militar, dar si de mare roman. Pentru aceasta, recunostinta unanima a intregii populatii basarabene va fi vesnic legata de numele Domniei-Voastre, intrat acum in domeniul Istoriei Basarabiei.” (Din dedicatia de pe albumul oferit de Clubul Nobilimii Basarabene)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.