Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Geologie generala. Geodinamica interna, volumul I - Alexandru Istrate

Geologie generala. Geodinamica interna, volumul I - Alexandru Istrate
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 6 Apr. 2020
ISBN: 9786065372542
Anul publicării: 2015
Ediția: 2
Pagini: 252
Categoria: Stiinte Exacte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Geologiei i-a revenit rolul de a descifra structura si legile care guverneaza transformarea continua a materiei minerale, de a intelege evolutia Pamantului ca sistem aflat intr-un echilibru labil, care i-a permis si ii permite sa ramana o planeta vie.
Geologia generala abordeaza Pamantul ca un corp fizic, ce evolueaza intr-o anumita conjunctura cosmica si la a carei cunoastere sunt utilizate datele si informatiile furnizate de toate celelalte discipline geologice, precum si de alte stiinte care au legatura cu Pamantul.
Lucrarea GEOLOGIE GENERALA, VOL. I – GEODINAMICA INTERNA este astfel structurata incat notiunile si ideile sa fie expuse intr-o inlantuire logica si usor accesibila oricarei persoane care doreste sa-si largeasca orizontul de cunostinte in ceea ce priveste alcatuirea si evolutia Pamantului. Ea cuprinde, in principal, partea de dinamica interna a Pamantului si efectele acesteia asupra structurii si configuratiei scoartei terestre.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.