Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Produse culinare - coord. Viorel Marin, Teofil Vultur

Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Produse culinare - coord. Viorel Marin, Teofil Vultur
-15%
Preț: 51,00 lei
60,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 13 Mai. 2021
ISBN: 9789737765413
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 204
Format: 17 x 24 cm
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Produse culinare - coord. Viorel Marin, Teofil Vultur

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.