Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Produse de patiserie si cofetarie - coord. Viorel Marin

Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Produse de patiserie si cofetarie - coord. Viorel Marin
-15%
Preț: 38,25 lei
45,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 13 Mai. 2021
ISBN: 9737765257
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 206
Format: 17 x 24 cm
Categoria: Gastronomie
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Produse de patiserie si cofetarie - coord. Viorel Marin

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.