Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Iconomia plinirii vremilor in Iisus Hristos - Irineu Popa

Iconomia plinirii vremilor in Iisus Hristos - Irineu Popa
Preț: 230,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789731794778
Anul publicării: 2014
Pagini: 936
Categoria: Religie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

De curand a vazut lumina tiparului o noua carte semnata de Inaltpreasfintitul Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei. Lucrarea cu titlul „Iconomia plinirii vremilor in Iisus Hristos“ este publicata la Editura Mitropolia Olteniei si insumeaza 934 de pagini.
Realizata in conditii grafice de exceptie si cu o abordare academica pe masura, lucrarea „Iconomia plinirii vremilor in Iisus Hristos“ se incadreaza in sfera actuala a preocuparilor dogmatice din teologia romaneasca. in fapt o completare a volumului de hristologie aparut in anul 2010 la aceeasi editura, „Iisus Hristos este Acelasi, ieri si azi, si in veac“, cartea IPS Parinte Mitropolit Irineu Popa scoate la lumina frumusetea invataturii de credinta din perspectiva eshatologica. Continutul ei descopera cu succes dimensiunea tainica a experientelor duhovnicesti, izvorata din permanenta dorinta a raportarii personale la Hristos. Elementele de continut sunt asezate laolalta printr-o precisa evaluare scripturistica, sunt confirmate prin invocarea si raportarea permanenta la teologia patristica si nu in cele din urma transpuse in actualitate prin trimiteri si analize pertinente asupra pozitiei celor mai de seama teologi contemporani.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.