Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Interventie de echipa in recuperarea sechelelor dupa traumatisme cranio-cerebrale (TCC) la copil - Liliana Padure

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Dedicam aceste pagini in chip de multumire unei echipe tenace care a facut corp comun cu niste apartinatori distrusi, in a fi alaturi de copii suferinzi dupa traumatisme cranio-cerebrale

Izbanda tuturor este o ofranda de multumireCerului care i-a binecuvantat cu puterea biruintei

Abordam aceasta tematica deoarece in Romania dupa 1995 s-a evidentiat o pondere a TCC in departamentele de profil de 30-95% cu o mortalitate mult peste 70% fata de 31% in tarile Comunitatii Europene.
Prognoza OMS pentru 2020 indica trecerea accidentelor de circulatie de pe locul 9 pe locul 3 la cauza deceselor, dupa sinucideri si afectiuni cardiovasculare
O statistica recenta arata ca Romania detine "argintul" in topul accidentelor pe cap de locuitor inregistrate anual in tarile europene, lider detasat fiind Grecia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.