Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Limba si literatura romana - Ghid complet pentru Evaluarea Nationala 2017

DESCRIERE

Lucrarea din acest an reprezintă un instrument util și eficient ce răspunde integral exigenţelor examenului de Evaluare Naţională şi permite elevilor întoarcerea la noţiunile teoretice. Totodată, elevilor le este prezentată modalitatea adecvată de abordare a itemilor de la subiectul 1 și 2. Recapitularea materiei se realizează prin intermediul fișelor de lucru şi prin intermediul celor 80 de teste realizate după modelul propus de M. E. C. T. S. Iar ca noutate, ghidul vine însoţit de o carte separată ce conţine indicaţii şi răspunsuri.
 
Autori: Claudia Topan (coordonator teste), Adrian Nicolae Romonti, Diana Florentina Basalic, Emilia-Alina Pop, Lavinia Fetti, Mimi Dumitrache, Monica Cristina Anisie, Marius Popa

RECENZII

Rating general
5 (4 recenzii)
5 stele
4
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Vreau sa o cumpar

Cei ce nu mai folosec aceasta carte si vreti sa o vindeti dati-mi mesaj ******@gmail.com si îs dispus sa o cumpăr
5

ghid de lb romana pentru evaluare nationala

CONSIDER CA ACEASTA CARTE MA VA AJUTA
5

Evaluare Nationala/romana

Consider acest ghid ca fiind un material extrem de util in vedere pregatirii pentru Evaluarea Nationala, dar am o intrebare. Avand in vedere ca modelul prezentat de Ministerul Educatiei este modificat fata de ceea ce aveam pana acum (sase itemi la Subiectul I. A, barme - 16 puncte pentru compunerea de la Subiectul I.B, 14 puncte la redactare), exista posibilitatea ca acest ghid sa fie reeditat cu modificarile de rigoare? Daca da, cand este preconizata aparitia lui pe piata. Daca nu, ne descurcam.
5

genial

absolut cea mai buna carte, discuta fiecare item in parte + foarte multe exercitii.
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.