Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Management de curriculum. Management educaţional pentru institutiile de invatamant - Galbeaza Alis-Elena

Management de curriculum. Management educaţional pentru institutiile de invatamant - Galbeaza Alis-Elena
PRP: 19,62 lei (-19,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,70 lei
Diferență: 3,92 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065833777
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 108

DESCRIERE

Management de curriculum. Management educaţional pentru institutiile de invatamant  - Galbeaza Alis-Elena
 

Produsele proiectării manageriale ale curriculumului sunt, ulterior, obiectul managementului curriculumului, rezultând un management de proiect, unde se aplică toate funcţiile manageriale specifice: organizarea activităţii manageriale; coordonarea şi monitorizarea implementării produselor proiectării curriculare; evaluarea continuă şi reglarea operativă a implementării proiectelor şi programelor curriculare; evaluarea multilaterală a produselor curriculare (rezultate, impact, proces, proiect).

Aplicarea reformei sistemului de învăţământ implică nevoia de abordare din perspectivă managerială a  conceptului de curriculum, componenta de bază a acesteia.  Cunoaşterea şi înţelegerea complexităţii procesului de schimbare devin pentru toţi cei cu responsabilităţi în educaţie premise obligatorii pentru stimularea schimbării la nivelul şcolii. Câteva repere în acest sens sunt : aspectele teoretice care stau la baza reformei curriculum-ului, orientările şi tendinţele în reformele sistemelor de învăţământ contemporane, priorităţile în educaţie. Acestea permit orientarea viziunii şi misiunii şcolii spre o direcţie “prospectivă”, schimbarea paradigmei către perspectiva exigenţelor viitorului, impunând o atenţie sporită acordată resurselor umane (inteligenţă, creativitate, adaptabilitatea) ca resurse cheie ale dezvoltării.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5066 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.