Edituri /Promotii
-Marea carte de bucate romanesti - Maria Cristea Soimu

DESCRIERE
Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vita; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocata; Preparate din carne de pasare; Preparate din peste si moluste; Retete batranesti; Dulciuri si prajituri de casa; Creme, torture, inghetate; Conserve din fructe si legume; Pranzul de post; Masa de Florii; Masa de Paste; Masa traditionala de Craciun.
Cărţi noi
-Promoţii
-- 55,17 leiPRP: 64,90 lei (-14,99%)
- 65,86 leiPRP: 89,00 lei (-26%)
- 35,99 leiPRP: 44,99 lei (-20%)


















RECENZII