Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Medii Virtuale Multimodale Distribuite Vol. IV - Dorin Mircea Popovici, Aurelian Nicola, Popa Constantin, Eugen Petac

Medii Virtuale Multimodale Distribuite Vol. IV - Dorin Mircea Popovici, Aurelian Nicola, Popa Constantin, Eugen Petac
-20%
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 15 Apr. 2021
ISBN: 9786061409174
Anul publicării: 2020
Pagini: 216
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In ultimele doua decenii, sistemele de realitate virtuala au depasit stadiul de simulatoare utilizate ıntr-o arie restransa de domenii, devenind sisteme preponderent imersivesi interactive ce ating domenii din cele mai diverse (educatie, teleoperare, divertisment, etc). Daca la ınceput accentul se punea ın special pe realismul imaginilor generate si pe animarea ın tip real a acestora, acum, gratie dezvoltarilor tehnologice, problema care se pune este aceea de a popula mediile simulate cu as¸a numit¸ii
”agenti”, ce conduc la cresterea sentimentului de ”asif” al utilizatorului unui astfel de mediu. Pentru aceasta, sunt vizate o serie de dimensiuni ale experientei virtuale, cum sunt cele vizuale, audio sau haptice, dar si cele de ordin contextual (credibilitate), social (organizare) si chiar emotional (psihologic).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.097 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.